Externe

Imagini macabre din Napoli. Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire a unui cimitir s-a prăbușit parțial

Mai multe sicrie au rămas suspendate în gol și au fost în pericol să cadă după ce o clădire a unui cimitir din Napoli, Italia, s-a prăbușit parțial.

Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire s-a prăbușit parțial în Napoli / Foto: ansa.it Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire s-a prăbușit parțial în Napoli / Foto: ansa.it

 

 


Fațada de beton și marmura unei clădiri a unui cimitir s-au prăbușit luni, iar acest lucru a dus la atârnarea în gol a mai multor sicrie, o imagine greu de privit.

Foto: ansa.it

Incidentul de luni nu este singurul de acest fel.


„La momentul prăbușirii nu se aflau rude ale morților întrucât închiderea cimitirului se face la ora 13.30. Prăbușirea a fost precedată de un vuiet sec și a fost depistat un nor dens de praf de camerele de supraveghere. Ca Administrație ne ocupăm de toate formalitățile necesare”, a spus un reprezentant al administrației cimitirelor, Vincenzo Santagada, conform ansa.it.

Clădirea este situată lângă noul crematoriu. După prăbușire, chiar și corpurile morților au ieșit la vedere.


La începutul anului, în ianuarie, a mai avut loc o prăbușire similară.

CITEȘTE ȘI:

Rușii nu se pot „relaxa” încă! Kremlinul anunță că mobilizarea nu s-a încheiat „deocamdată”

Imagini cu puternic impact emoțional! 23 de persoane au murit după ce rușii au bombardat un convoi care fugea din Zaporojie. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter