Externe

Carambol cu peste 200 de mașini pe un pod din China. O persoană a murit: „Este prea înfricoşător. E plin de oameni aici” VIDEO

O persoană a murit miercuri după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanţ produsă pe un pod dintr-un oraş chinez. Motivul accidentului ar fi fost ceața densă.

O persoană a murit miercuri după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanţ produsă pe un pod dintr-un oraş chinez/ Foto: captură ecran video @MY_1428_V2 - Facebook O persoană a murit miercuri după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanţ produsă pe un pod dintr-un oraş chinez/ Foto: captură ecran video @MY_1428_V2 - Facebook

 

 


O persoană a murit miercuri după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanţ produsă pe un pod din oraşul chinez Zhengzhou din cauza ceţii dense, au relatat echipele de intervenţie şi postul public de televiziune CCTV.

 


În imaginile şi înregistrările publicate pe reţelele de socializare se pot vedea autoturisme şi camioane avariate îngrămădite una peste cealaltă pe podul Zhengxin Huanghe. Una dintre maşini era strivită în mijlocul altor vehicule, potrivit imaginilor CCTV.

CITEȘTE ȘI:
Carambol cu 15 mașini, la ieșire din Brașov. De vină ar fi „gheața neagră”, extrem de periculoasă
Accident cu 4 mașini în Jucu! Traficul în zonă este îngreunat. VIDEO

„Este prea înfricoşător. E plin de oameni aici, nu cred că putem coborî de pe pod”, a spus o persoană aflată la locul accidentului, într-o înregistrare video.


Numeroase persoane rănite au rămas blocate în autovehicule, iar departamentul de pompieri a trimis 11 autospeciale şi 66 de pompieri pentru a acorda asistenţă, a relatat postul public de televiziune.

În multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri dimineaţă sau chiar sub 200 de metri pe alocuri, a precizat serviciul meteorologic.


Postul CCTV a relatat că autovehicule care circulau în ambele direcţii pe pod, un punct important de traversare a Fluviului Galben, au fost implicate în numeroase coliziuni.
Ulterior, traficul a fost închis complet pe pod. 

CITEȘTE ȘI:

China, lovită de taifunul Muifa. Peste un milion de persoane au fost evacuate. VIDEO

FOTO Carambol cu 11 mașini pe Autostrada Transilvania: o persoană a fost transportată la spital. Circulație blocată

Ultimele Stiri
abonare newsletter