Externe

Cursa de Crăciun Chișinău-Tel Aviv, anulată în urma unei altercații la bord. Doi pasageri ar fi primit același loc în avion

Zborul de Crăciun Chișinău-Tel Aviv a fost anulat din cauza unei încăierări produse la bordul aeronavei. Compania aeriană ar fi înregistrat doi pasageri cu același nume pe un singur loc.

Zbor de Crăciun anulat în urma unei altercații la bord/captură foto Air Moldova Facebook.com Zbor de Crăciun anulat în urma unei altercații la bord/captură foto Air Moldova Facebook.com

 

 


Zborul 9U547 Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat din motive de securitate, potrivit informațiilor publicate de compania aeriană Air Moldova. 

 


După procedura de îmbarcare la bordul aeronavei, un grup de pasageri a devenit agresiv și a provocat altercații, punând în pericol siguranța zborului, pasagerilor și a echipajului.

„Comandantul aeronavei a luat decizia de a nu decola în condițiile în care nu sunt respectate normele de securitate. 


Compania aeriană Air Moldova condamnă orice tip de agresiune și încălcare a normelor de securitate atât la bordul aeronavelor cât și în afara acestora. 

Siguranța și confortul zborurilor sunt prioritatea companiei”, au transmis reprezentanții Air Moldova prin intermediul unui mesaj oficial. 


Zbor de Crăciun anulat din cauza unei altercații la bordul aeronavei/ captură foto: Air Moldova Facebook.com

Aeronava a rămas la sol, iar pasagerii care au avut de suferit și au pierdut zborul din cauza acestui incident, urmau să plece cu un alt zbor disponibil. 

Altercația dintre pasagerii aeronavei ar fi fost cauzată de faptul că Air Moldova a înregistrat doi pasageri cu același nume, pe același loc, potrivit unimedia.info


A fost nevoie de intervenția poliției de frontieră pentru a calma situația, astfel încât pasagerii agresivi au fost preluați de oamenii legii. 

CITEȘTE ȘI:

Atenționare de călătorie pentru românii care călătoresc în Germania. Perturbări ale zborurilor operate de Lufthansa

Haos în Marea Britanie din cauza zăpezii. Un zbor din Luton spre Cluj-Napoca, întârziat peste 8 ore. VIDEO

O rachetă a căzut lângă un oraș din Republica Moldova! Poliția de frontieră, în alertă din cauza bombardamentelor rusești

abonare newsletter