Externe

27 răniți, 10 persoane dispărute și 6 morți, într-un incendiu la un institut de cercetare din Rusia. VIDEO

Un incendiu a izbucnit joi într-un institut de cercetare în domeniul apărării în Rusia, care a fost soldat cu numeroase victime. 27 de persoane au fost rănite, cel puțin 10 sunt date dispărute și alte 6 persoane au murit.

27 răniți, 10 persoane dispărute și 6 morți, după un incendiu izbucnit într-un institut de cercetare în domeniul apărării din Rusia/ captură ecran video - Twitter 27 răniți, 10 persoane dispărute și 6 morți, după un incendiu izbucnit într-un institut de cercetare în domeniul apărării din Rusia/ captură ecran video - Twitter

 

 


Şase persoane şi-au pierdut viaţa joi după ce un incendiu a izbucnit într-un institut de cercetare în domeniul apărării din oraşul rus Tver, aflat la 160 km nord-vest de Moscova, informează agenţiile ruseşti de ştiri care citează autorităţile locale, relatează Reuters.

 


Autorităţile citate susţin că 27 de persoane au fost rănite. Agenţia de ştiri TASS a relatat, citând serviciile de urgenţă, că cel puţin zece persoane sunt date dispărute.

captură ecran video - Twitter

În imaginile de la locul incendiului care au circulat pe reţelele de socializare din Rusia se puteau vedea o coloană groasă de fum şi flăcări ieşind pe ferestrele institutului. Până în prezent nu a fost avansat vreun posibil motiv pentru declanşarea incendiului.


Institutul efectuează cercetare în domeniul spaţial, inclusiv la un sistem de apărare aeriană unificat pentru blocul CSI (Comunitatea Statelor Independente) format din fostele republici sovietice, potrivit site-ului Ministerului rus al Apărării.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o hală pe Calea Baciului. 600 mp din acoperiș au ars. FOTO

Incendiu VIOLENT la o biserică din județul Cluj. Flăcările au distrus o centrală termică. VIDEO

abonare newsletter