Externe

Român căutat în Danemarca pentru trafic de persoane, proxenetism şi viol, arestat în Franţa

Un român în vârstă de 36 de ani, căutat în Danemarca pentru trafic de persoane, proxenetism, viol şi violenţă, a fost arestat în Franţa.

Un român în vârstă de 36 de ani, căutat în Danemarca pentru trafic de persoane, proxenetism, viol şi violenţă, a fost arestat în Franţa/ Foto: depositphotos.com Un român în vârstă de 36 de ani, căutat în Danemarca pentru trafic de persoane, proxenetism, viol şi violenţă, a fost arestat în Franţa/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un român de 36 de ani, căutat în Danemarca pentru trafic de persoane, proxenetism, viol şi violenţă, care a fost arestat în Franţa la jumătatea lunii decembrie, ar putea fi predat autorităţilor daneze în zilele următoare.

 


Bărbatul a fost arestat pe 13 decembrie la o staţie de taxare din apropiere de Biarritz, în sud-vestul Franţei, în timpul unui control de rutină, după ce tocmai trecuse graniţa dinspre Spania.

CITEȘTE ȘI:


Un român, implicat în atacurile cibernetice rusești asupra site-urilor din România! A fost arestat de poliția britanică
Un român a fost ASASINAT la comandă în miezul zilei în Costa Rica. VIDEO

În baza unui mandat european de arestare emis pe 5 noiembrie de instanţele daneze, românul a fost luat în custodie, iar marţi a apărut în faţa camerei de anchetă a Curţii de Apel Pau (sud-vestul Franţei) în vederea predării sale iminente autorităţilor daneze,„căreia nu i s-a opus”, a subliniat procuratura generală.

Decizia va fi pronunţată pe 23 decembrie şi va deschide un termen de zece zile pentru predarea persoanei ţării care a emis mandatul european de arestare.


Românul stabilit în Spania era căutat de poliţia daneză pentru activităţi legate de traficul de persoane desfăşurate în perioada ianuarie - noiembrie 2022. În această etapă a anchetei au fost identificate ca victime cinci prostituate românce, a precizat procuratura, care a confirmat informaţiile apărute în cotidianul regional Sud Ouest. Bărbatul este suspectat că a transportat femei din România în Copenhaga pentru a le exploata sexual şi ar fi luat jumătate din sumele încasate pentru transportul lor. Românul este, de asemenea, implicat în acţiuni de proxenetism, violenţă şi agresiune sexuală asupra unei femei. 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Proxenet și traficant de droguri, reținuți de polițiștii clujeni. Unul dintre ei ar fi obligat o femeie să se prostitueze în Cluj și Mureș. FOTO

„Loverboy” condamnat la aproape 13 ani de închisoare. Este acuzat de proxenetism, trafic de minori, pornografie infantilă și spălare de bani

Ultimele Stiri
abonare newsletter