Externe

Un copil de 6 ani a supraviețuit DOUĂ ZILE sub dărâmături, după un cutremur în Indonezia. VIDEO

Un copil de 6 ani a supraviețuit două zile sub dărâmături, în urma unui cutremur teribil din Indonesia. Peste 260 de persoane au murit în urma acestui seims cu magnitudinea 5,6.

Un băieţel în vârstă de 6 ani a fost salvat de sub dărâmături la două zile după seismul teribil din Indonesia, de luni / Foto: captură ecran YouTube - ABC News Un băieţel în vârstă de 6 ani a fost salvat de sub dărâmături la două zile după seismul teribil din Indonesia, de luni / Foto: captură ecran YouTube - ABC News

 

 


Un băieţel în vârstă de 6 ani a fost salvat de sub dărâmături la două zile după seismul cu magnitudinea 5,6 care a devastat un district din provincia indoneziană Java de Vest şi a provocat moartea a cel puţin 268 de persoane, a declarat miercuri un reprezentant al echipelor de salvare, relatează dpa şi Kyodo.

Băiatul, pe nume Azka, a fost găsit în viaţă sub dărâmăturile unei case din satul Nagrek, în districtul Cianjur, miercuri dimineaţă, la circa 40 ore după seismul produs luni, a declarat Aman Riyanto, un pompier care a luat parte la operaţiunea de salvare.


„Încă respira. Mulţumim lui Dumnezeu că era bine şi a primit imediat tratament”, a mai spus Riyanto.

Mulţi dintre cei care şi-au pierdut viaţa în seism erau copii care urmau cursuri de religie în moschei după terminarea orelor de şcoală, au anunţat oficiali.


Circa 150 de persoane din Cianjur erau încă date dispărute după cutremur, conform Agenţiei Naţionale de Gestionare a Dezastrelor din Indonezia.

Pagube imense după cutremur

Sute de persoane au fost rănite în urma seismului, care a zguduit zgârie-norii din capitala Jakarta, conform autorităţilor locale, transmite AFP.


„Sute şi poate chiar mii de case sunt avariate” de cutremur, a declarat pentru AFP Adam, purtător de cuvânt al administraţiei din Cianjur, care are doar prenume, ca în cazul multor indonezieni.

Mai multe magazine, un spital şi un internat islamic din oraş au suferit pagube însemnate în urma cutremurului, potrivit presei locale.


Media au prezentat mai multe clădiri din Cianjur cu acoperişuri prăbuşite.

CITEȘTE ȘI:

Imagini macabre din Napoli. Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire a unui cimitir s-a prăbușit parțial

Un bărbat a deschis focul într-un supermarket și a ucis cel puțin 10 oameni. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter