Externe

Un bărbat a deschis focul într-un supermarket și a ucis cel puțin 10 oameni. VIDEO

Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart marţi seara, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia. În urma atacului cel puțin 10 persoane au murit.

Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart marţi seara, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia/ FOTO: captură ecran video MSNBC Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart marţi seara, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia/ FOTO: captură ecran video MSNBC

 

 


Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart marţi seara, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia, au anunţat autorităţile locale, care au precizat că printre morţi se numără şi atacatorul.

 


„Poliţia din Chesapeake confirmă un incident cauzat de un atacator înarmat, cu decese la Walmart pe Sam's Circle. Atacatorul a decedat”, a declarat primăria oraşului Chesapeake pe Twitter.

Deocamdată nu a fost precizat numărul de persoane ucise. Însă, potrivit postului de televiziune WAVY, citat de EFE, un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că ar fi sub 10 morţi.


Poliţia a fost alertată la orele locale 22:12 (03:12 GMT), când supermarketul Walmart era încă deschis. Circa 40 de ambulanţe s-au deplasat la faţa locului şi a fost desfăşurată o amplă operaţiune a poliţiei. Chesapeake, în sud-estul statului Virginia, este un oraş cu circa 250.000 de locuitori şi face parte din aria metropolitană a Virginia Beach-Norfolk.

 

CITEȘTE ȘI:

Atac armat într-o școală din Rusia: 9 uciși și 20 răniți, între care și copii. Atacatorul s-a sinucis ulterior

Atac armat al islamiştilor la un hotel de lux din staţiunea egipteană Hurgada. Trei turişti occidentali au fost răniţi, teroriştii au fost împuşcaţi mortal - VIDEO

ATAC armat în Las Vegas. Un bărbat a tras cu arma automată în spectatorii unui concert de muzică country. Cel puţin 20 de morţi şi 100 răniţi

Ultimele Stiri
abonare newsletter