Externe

Tragedie pe plajă în Grecia. Un român A MURIT și mai mulți au fost răniți

Un turist român a murit, iar alți opt au fost răniți după ce valurile puternice i-au aruncat pe țărm.

Tragedie pe plajă în Grecia. Un român A MURIT și mai mulți au fost răniți. FOTO: Pixabay Tragedie pe plajă în Grecia. Un român A MURIT și mai mulți au fost răniți. FOTO: Pixabay

 

 


Tragedie pentru mai mulți români aflați în vacanță în Grecia. Un turist a murit și alți opt au fost răniți, după ce valurile puternice i-au aruncat pe țărm, scrie Jurnalul.ro.

 


Cei nouă turişti au închiriat plăci pentru paddling în zona Kefalonia, deși erau valuri foarte mari și au și fost avertizaţi să nu facă acest lucru. Ei au pornit totuși în larg, încercând să facă o cursă de agrement, însă, din cauza valurilor, au fost răsturnați și au fost despărțiți. Salvatorii i-au căutat zile întregi, mai scrie publicația citată.

Au fost găsiți inițial patru, după care au mai fost găsiți alți patru, toți în stare de inconștiență. Duminică dimineață a fost găsit cel de-al nouălea, din păcate decedat.


Autoritățile elene spun că în zonă este foarte periculos să practici acest sport, mai ales atunci când vremea nu permite.

CITEȘTE ȘI:

Tragedie pe o plajă populară printre români în Spania. Doi români au murit și un adolescent este în stare critică. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter