Externe

Tragedie pe o plajă populară printre români în Spania. Doi români au murit și un adolescent este în stare critică. VIDEO

Doi români au murit înecați joi, pe o plajă din Spania, iar un adolescent de 15 ani a fost transportat în stare critică la spital. Plaja respectivă este frecventată în fiecare an de români.

Doi români și-au pierdut viața pe o plajă din Spania/ Foto: diarimes.com Doi români și-au pierdut viața pe o plajă din Spania/ Foto: diarimes.com

 

Tragedia s-ar fi petrecut pe plaja Capellanas din Salou, o zonă frecventată de români în fiecare an.


 

Doi români au murit, iar fiul în vârstă de 15 ani al unuia dintre ei este în stare critică, după ce au fost luați de valurile puternice, joi după-amiază, pe plaja Capellans din Salou, un oraș din provincia catalană Tarragona. 


Potrivit presei catalane, în momentul tragediei salvamarii schimbau steagul din galben în roșu din cauza vântului puternic.

Potrivit diarimes.com, salvamarii au observat un grup de persoane care aveau nevoie de ajutor în zona stâncilor. Au mers la fața locului și au scos din apă trei persoane: doi adulți, de 60 și 46 de ani, și un copil de 15 ani, toți trei de naționalitate română. Serviciul de salvare a început manevre de resuscitare pe toate trei, până la sosirea Sistemului Medical de Urgență (SEM).


Din păcate, cei doi bătrâni au murit, în timp ce minorul a fost dus la Spitalul Joan XXIII în stare critică.

Conform sursei citate, 19 persoane și-au pierdut viața pe plajele catalane.


 

CITEȘTE ȘI:

Panică pe o insulă din Grecia după ce un rechin de peste 3 metri a apărut aproape de țărm. VIDEO

A doua TRAGEDIE în Marea Roșie, Egipt. O româncă a MURIT după ce a fost atacată de un rechin

Ultimele Stiri
abonare newsletter