Electric Castle

Ultimele zile cu preț redus la abonamentele Electric Castle 2024. Ce artiști vor cânta la Bonțida?

Joi, 4 aprilie, este ultima zi în care iubitorii festivalului de muzică electronică de la Castelul Banffy mai pot cumpăra bilete la preț redus pentru Electric Castle 2024.

Joi, 4 aprilie, este ultima zi în care iubitorii festivalului de muzică electronică de la Castelul Banffy mai pot cumpăra bilete la preț redus pentru Electric Castle 2024/ Foto: Electric Castle - Facebook Joi, 4 aprilie, este ultima zi în care iubitorii festivalului de muzică electronică de la Castelul Banffy mai pot cumpăra bilete la preț redus pentru Electric Castle 2024/ Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Ediția cu numărul 9 a Electric Castle a însemnat show-uri a 323 de artiști din 27 de țări pe cele 12 scene a festivalului. Timp de 5 zile, cei 232.000 de participanții au petrecut alături de Macklemore, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și mulți alții. 

 


Ediția cu numărul 10 care va avea loc în perioada 17 – 21 iulie 2024, pe domeniul Banffy din Bonțida, se anunță a fi unul electrizant.

Fanii au timp până în joi, 4 aprilie, la ora 23:59, să cumpere bilete la preț redus. Lista completă a artiștilor confirmați, toate tipurile de abonamente disponibile și opțiunile de cazare în campingul festivalului pot fi găsite pe www.electriccastle.ro 


Massive Attack, BMTH și Queens of The Stone Age la EC10

Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age au fost primele trupe confirmate la Electric Castle 2024

Detalii despre trupe


Au pus bazele trip hop, unul din cele mai influente stiluri muzicale ale ultimelor decade, și au inspirat o întreagă generație de artiști prin extraordinara lor putere creativă în muzică, arte vizuale și activism. Massive Attack își merită pe deplin statutul de trupă cult iar organizatorii Electric Castle sunt onorați să ofere publicului șansa de a asculta, live, piese iconice precum Teardrop, Angel sau Unfinished Sympathy.

E timpul pentru noi mosh pit-uri electrice la scena principală: Bring Me The Horizon revin la EC, în plin turneu de promovare a unui nou album ce va surprinde fanii cu un sound diferit. La prima prezență a trupei în România, Queens of The Stone Age (QOTSA) promit un masterclass în rock! QOTSA este pregătită cu un show ce trece prin toate perioadele din cariera legendarei trupe, de la hituri precum Nobody Knows și I Sat By The Ocean, la recentul Carnavoyeur. Să-l vezi pe Josh Homme live, pe mainstage la Electric Castle, este un vis ce trebuie împlinit de oricine iubitor de rock alternativ. 


Cu 3 piese simultan în topurile din întreaga lume, Chase and Status sunt, în prezent, în formă maximă. Unii dintre cei mai buni artiști D’n’B vor fi la castel în formulă live, ceea ce se întâmplă foarte rar pentru duo-ul britanic. Două legende, ambele cu rădăcini în trip hop și o carieră impresionantă în spate: DJ Shadow, omul ce a transformat sampling-ul în artă, și Bonobo, producătorul a cărui discografie e o întreagă călătorie între stiluri muzicale, sunt, de asemenea, pe afișul Electric Castle 2024. 

Pandemia i-a priit de minune lui Marc Rebillet, când o lume întreagă i-a descoperit set-urile improvizate în propria sufragerie. Între timp, „Loop Daddy”, porecla inspirată de tehnicile de live-looping pe care le folosește, a trecut la concerte sold out și pregătește un show unic pentru Electric Castle, în timp ce Nina Kraviz va aduce în festival stilul ei unic ce combină house și techno. 

Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume, indiferent dacă e pe terenul de baschet sau în spatele platanelor: Shaquille O’Neal e pe afișul EC ca DJ Diesel, omul ce a convertit energia din sport în set-uri intense de dubstep. 

Două trupe de ascultat pe repeat până la concertele lor la EC: Khruangbin, un amestec molipsitor de soul, funk și rock psihedelic, și Sleaford Mods, trupa britanică ce probează că muzica punk continuă să evolueze. Dintre prezențele feminine în line up, fanii tinerei Kenya Grace așteaptă să descopere varianta de concert Strangers, no. 1 în Marea Britanie în această toamnă. După o nominalizare la premiile Grammy, Jayda G, producătoarea ce a lansat remix-uri pentru nume mari ca Taylor Swift sau Dua Lipa, își face debutul și la EC. Hospitality Night @ Electric Castle înseamnă, la ediția a 10-a, un show extins cu Degs, Unglued, Camo & Krooked feat. DAXTA, Ana​ï​s, HOAX și PVC.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Colecție de haine din materiale reciclate sub marca Electric Castle. Colectă de haine uzate.

Electric Castle deschide G-Info Spot, un alt fel de a vorbi despre educație sexuală, la festival și în afara lui

abonare newsletter