Electric Castle

Cum va fi vremea sâmbătă la Electric Castle? Pelerina de ploaie, accesoriul care nu trebuie să lipsească

Vremea este schimbătoare în ultima vreme, iar ploile își vor face simțită prezența și sâmbătă, 22 iulie. Urmăriți actualizările periodice pentru a vă pregăti corespunzător și a vă bucura de experiența Electric Castle.

Festivalieri la Electric Castle/ Foto: Roxana MAURA - monitorulcj.ro Festivalieri la Electric Castle/ Foto: Roxana MAURA - monitorulcj.ro

 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic prognoza meteo pentru localitatea Bonțida, dar și cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

 

Vremea la Bonțida, sâmbătă, 22 iulie

Sâmbătă, cerul va fi parțial înnorat în prima parte a zilei, iar pe timpul nopții sunt așteptate furtuni, șansele de precipitații fiind de 80%. În cea mai mare parte a zilei, însă, vremea va fi călduroasă, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 27 de grade Celsius. În timpul nopții de sâmbătă, temperaturile vor scădea la aproximativ 16 grade Celsius. 


Vremea la Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca există șanse să plouă, apar furtunile însoțite de descărcări electrice, mai ales pe timpul nopții. Indicele UV va fi de 2din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle, ziua 3. Festivalierii își fac „încălzirea” pentru o nouă noapte de concerte

Astăzi la Electric Castle. Ultima zi de festival. Vița de Vie și Subcarpați, pe Main Stage

Ultimele Stiri
abonare newsletter