Electric Castle

Cum te poți bucura de Electric Castle cu un buget restrâns? Top 5 produse pe care trebuie să le ai la festival, pe care le găsești la Royal Market, magazinul Lidl din festival

Te poți bucura de Electric Castle și cu un buget restrâns, cu ajutorul Lidl România! Top 5 produse pe care trebuie să le ai la festival.

Royal Market, magazinul Lidl de la festivalul Electric Castle / Foto: monitorulcj.ro Royal Market, magazinul Lidl de la festivalul Electric Castle / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Festivalurile sunt o opțiune excelentă pentru a ne petrece timpul liber vara alături de prieteni, într-un mediu relaxant și departe de stresul cotidian, în special dacă vrem să ne creăm amintiri memorabile. Deși multă lume consideră că pentru asta avem nevoie de un buget consistent, la Electric Castle lucrurile stau diferit. 

 


Cu ajutorul Lidl, participanții se pot bucura de festival cu un buget restrâns. Există multe zone în incinta festivalului, pe lângă Royal Market, magazinul Lidl din festival, în care putem să savurăm mâncare delicioasă sau să ne aprovizionăm cu diverse produse esențiale la festival, la prețurile Lidl, aceleeași ca în întreaga țară.

Pentru a vă demonstra acest lucru, ne-am deplasat la „locul faptei” și v-am adus dovezi. În rândurile de mai jos vă vom prezenta ce am văzut.


Prima oprire a fost la Royal Market - adică efectiv un supermarket Lidl amenajat în incinta festivalului. Aici veți găsi tot felul de alimente de calitate la prețuri mici, pe care să le puteți consuma la festival. Puteți să vă săturați chiar cu un buget mai mic de 30 de lei.

Cu toții știm de Brutăria Lidl, care este mult iubită, practic, de toată lumea. 


Festivalierii, alegându-și din bunătățile de la Brutăria Lidl / Foto: monitorulcj.ro

Aici găsești pizza snack la numai 4 lei, merdenea cu brânză la 3.69 lei, foietaj cu cârnăcior la 2.79 lei sau foietaj cu telemea care se vinde la 2.19 lei. Să nu mai spunem de covrigii cu semințe sau diverse sortimente care au prețul de 1.19 lei, ori covrigul bavarez cu brânză pe care-l găsești la prețul de 2.49 lei. Cel mai mare preț pe care noi l-am văzut a fost de numai 8 lei, la mini pizza frusta prosciutto (care e foarte consistentă) și chiar dacă îți cumperi trei, tot nu depășești suma de 30 lei. 

Brutăria Lidl / Foto: monitorulcj.ro

Dacă nu consideri că foietajele sunt suficiente, poți să îți cumperi și un kefir, lapte bătut sau sana, marca Pilos, care costă între 2 și 4 lei, și sigur te-ai săturat.


Totodată, cu ajutorul Lidl poți să îți faci singur un sandviș. Chiflele costă numai 0.45 lei, iar feliile de salam sau șuncă între 4 și 8 lei. Lângă mezeluri găsim și felii de cașcaval cu prețuri cuprinse între 7 și 11 lei, dacă vrei să le adaugi la sandviș, iar crema de brânză este 6 lei. 

Produse pentru sandviș la Royal Market / Foto: monitorulcj.ro

Având în vedere că din aceaste produse pot să fie făcute mai multe sandivșuri, acestea sunt ideale în special pentru festivalierii care stau în camping. 

Dacă nu vrei, însă, să stai la festival și să îți faci propriile sandvișuri, poți să cumperi oricând sandvișuri gata preparate sau alte produse similare. În Royal Market găsești două sandvișuri triunghi la numai 7 lei, wrapuri de pui la 7.49, sandviș baghetă la 7.69 lei, cheeseburger la nici 10 lei și hot dog cu chilli și brânză la 6 lei! 

Poate te surprinde, dar asta nu e tot. Pentru cei care preferă peștele se găsesc chiar și pachete cu sushi. Un set de sushi costă doar 25 lei, iar file de somon se găsește la 30 lei. 

Fă-ți propriul grătar la Electric Castle

Pe lângă toate bunătățile pe care le-am enumerat deja, la Royal Market mai găsim și carne proaspătă pentru grătar! Și nu doar că avem de unde să cumpărăm carne la prețuri accesibile, ci avem și o zonă de grill special amenajată lângă supermarket.

Carnea Lidl, gătită în zona de grătar / Foto: monitorulcj.ro

După ce îți cumperi hamburger de vită la 12 lei, burger de vită Black Angus la 15 lei, steak la 10 lei, piept de porc la 16 lei, ceafă de porc la 3.19 sau mici la 12 lei, poți să te îndrepți în zona de grill unde să le prepari, iar cărbunii sunt asigurați. Dacă vrei să-ți faci singur grătarul este în regulă, poți să faci acest lucru, dar dacă nu te descurci, stai liniștit! Nu e nicio problemă. Acolo te așteaptă personal care te poate ajuta.

Zonă de grill, lângă Royal Market / Foto: monitorulcj.ro

Mâncare gătită, la prețuri accesibile

Dacă, totuși, nu vrei să-ți bați capul deloc la festival și vrei doar să te bucuri de o porție de mâncare bine gătită, poți merge la Royal Feast, o zonă Lidl din Royal Food Court, chiar lângă scena Hangar. Mirosul apetisant te va face să te oprești oricum dacă treci prin această zonă, fiindcă mâncarea e delicioasă!

Royal Feast la Electric Castle, în Royal Food Court, lângă scena Hangar / Foto: monitorulcj.ro

Aici ai o mulțime de opțiuni: de la omletă și sandvișuri pentru mic dejun și salate, până la paste, burgeri, chicken strips și cartofi prajiți cu diverse sortimente. Iar prețurile variază între 8 și 20 de lei.

Nici Royal Fresh Bar-ul amenajat de Lidl lângă castel nu este de ratat. Aici vei găsi limonadă la numai 10 lei, fresh-uri de fructe la 14 lei, energy boosters la 5 lei și salate de fructe proaspete din Piața Lidl între 10 și 15 lei.

Fresh Bar-ul de lângă castel / Foto: monitorulcj.ro

Desigur, în Royal Market vei găsi și Piața Lidl, unde sunt aduse legume și fructe proaspete pe care le poți savura. Tot în supermarket există și un aparat la care poți să îți faci singur un fresh proaspăt de portocale, pe loc!

Piața Lidl, cu fructe și legume proaspete / Foto: monitorulcj.ro

TOP 5 produse de la Lidl esențiale pentru festival

V-am prezentat până acum o selecție din ce vă oferă Lidl la festival, însă am lăsat pentru final top produse găsite de noi ca fiind accesibile și care sunt un must pentru fiecare ediție a Electric Castle.

Unul dintre acestea este limonada de la supermarketul Lidl amenajat în festival, care are 750 ml și costă numai 8 lei. Este adorată de festivalieri, are un preț foarte bun și ajută să ne răcorim într-o zi toridă de vară. 

Limonada de la Royal Market / Foto: monitorulcj.ro

Al doilea este protecția solară. La Bonțida sunt zile foarte călduroase și este important să ne apărăm de soare. În Royal Market găsim loțiune și spray protecție solară la 20 lei. 

Protecție solară, în Royal Market, magazinul Lidl de la Electric Castle / Foto: monitorulcj.ro

Pe lângă faptul că trebuie să ne protejăm pielea, trebuie să ne și hidratăm! E numai bine faptul că Lidl are PET-uri de apă la 500 ml, la numai 0.99 lei, și putem să cumpărăm câte ne dorim, fără să ne gândim la preț. După ce le-ai consumat, totuși, nu arunca PET-urile oriunde. În fața supermarketului există un aparat de colectat doze și PET-uri, iar pentru fiecare recipient introdus în aparat, Lidl donează câte 1 leu pentru renovarea Castelului Banffy.

Aparatul de colectat doze și PET-uri de la Royal Market / Foto: monitorulcj.ro

PS. Găsești aparate de colectare separată automată și în Royal Food Court și în EC Village by Lidl.

Iar pentru că la Bonțida au început să apară și ploile și în festival nu putem să luăm umbrela cu noi, este esențial să avem și o pelerină, care la magazinul Lidl din festival costă 60 lei. 

Pelerine de ploaie, la Royal Market / Foto: monitorulcj.ro

Ultimul produs din top, care este un „must” în acest an la festivalul de la Bonțida, este ceva dulce. Lidl are eclere special pentru Electric Castle, care sunt cu adevărat un deliciu! 

Așadar, „universul” Lidl creat în incinta festivalului te ajută din toate punctele de vedere. Cu un buget restrâns poți să savurezi tot felul de mâncăruri și alimente delicioase, să te hidratezi, să te bucuri de un desert pe cinste, dar și să te protejezi de soarele arzător din luna iulie ori de ploile legendare de la Electric Castle. Și nu numai. În Royal Market găsești multe alte produse esențiale în viața de zi cu zi, exact ca într-un supermarket obișnuit. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle. Macklemore: „E imposibil să ai o zi proastă în Cluj” 50.000 de festivalieri au fost prezenți în a doua zi

Emoție, bucurie și dans la Electric Castle. George Ezra, pentru prima dată în România. VIDEO LIVE

abonare newsletter