Electric Castle

Surpriză la concertul Gorillaz de la Electric Castle. Ce au dezvăluit organizatorii

Ultimele două zile de festival vor continua să ofere experiențe de neegalat publicului, promit organizatorii Electric Castle.

 

În această seară, atracția principală vor fi cei de la Gorillaz - pentru prima dată în formulă completă pe o scenă din România. De urmărit momentul surpriză pe care trupa l-a pregătit cu un artist român invitat în show, au transmit organizatorii.


Tot pe scena mare sunt așteptați Caribou și britanicii de la Disclosure. 

Noi descoperiri care vor ajunge cu siguranță în playlist-urile participanților Electric Castle pariază pe coreenii de la Balming Tiger, invitați la Hangar Stage, sau pe duo-ul autohton Balkan Taksim, care va concerta la Backyard Stage. De neratat în programul de sâmbătă sunt întâlnirile cu Dub Pistols, Lola Marsh și Wicked. 


Sunt și ultimele zile în care participanții pot profita de activitățile de zi din festival: Royal Wheel a oferit cele mai bune panorame pentru peste 14.000 de oameni care au ales să vadă festivalul de la înălțime în primele 3 zile, EC Talks continuă, azi, cu o dezbatere despre leadership la feminin cu Emilia Șercan și Mona Dîrțu, iar cine are nevoie de mai multă energie poate încerca oricând Flying Bikes, bicicletele care te ridică în aer prin simpla pedalare. 

Abonamente și bilete pentru o zi mai sunt disponibile pe site-ul festivalului.

CITEȘTE ȘI:

Lacrimi, emoții, nebunie. twenty one pilots, pentru prima dată în România, la Electric Castle

Delia a deschis Main Stage-ul de vineri de la Electric Castle. Twenty One Pilots, cea mai așteptată trupă. VIDEO

Intervenții de urgentă pe munți. Salvamontiștii clujeni fac apel la responsabilitate!

abonare newsletter