Educație

Nevoile studenților UBB, ignorate de Ministerul Educației: „Am spus de ce nu ne putem întoarce încă la facultate. Am fost ignorați”

Nevoile studenților UBB au fost ignorate complet de Ministerul Educației, deși aceștia au trimis instituției un memoriu cu motivele pentru care reîntoarcerea la facultate în format fizic acum este imposibilă.

Nevoile studenților UBB, ignorate de Ministerul Educației: „Am spus de ce nu ne putem întoarce acum la facultate. Am fost ignorați” Nevoile studenților UBB, ignorate de Ministerul Educației: „Am spus de ce nu ne putem întoarce acum la facultate. Am fost ignorați”

 

 


În urmă cu 5 zile, studenții Universității Babeș-Bolyai au trimis un memoriu Ministerului Educației în care au fost expuse motivele pentru care cursurile fizice nu pot fi reluate într-un timp atât de scurt (două săptămâni), însă nevoile lor au fost ignorate.

 


Aceștia nu au primit încă un răspuns de la minister, deși cazul lor a fost mediatizat în toată țara și studenții se simt batjocoriți:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Memoriul trimis spre Ministerul Educației, semnat de către liderii comunității studențești din Universitatea Babeș-Bolyai, a expus pe larg motivele pentru care reîntoarcerea într-un timp atât de scurt la modalitatea on-site de desfășurare a actului educațional aduce numeroase dezavantaje în rândul studenților.


La cinci zile după protest, adresa pe care am trimis-o a fost ignorată, confirmându-ni-se, încă o dată, că studenții nu au dreptul la un răspuns clar, nici măcar în momentele în care au cea mai mare nevoie de el.

Comunitatea studenților din UBB poate ajuta în continuare la creșterea vizibilității problemelor cu care se confruntă în acest moment. Studenții pot trimite și ei o adresă către Ministerul Educației, prin completarea modelului primit pe adresa de email instituțională, urmând indicațiile menționate.


De asemenea, nu uitați că încă vă puteți exprima opinia cu privire la ultimele decizii venite din partea Ministerului Educației, prin completarea formularului următor: https://forms.gle/rDcaVEVx1eqPfwbZ7”, a anunțat Organizația Studenților Universității Babeș-Bolyai.

Sursă foto: Facebook OSUBB Cluj-Napoca - Alexandru Curac

CITEȘTE ȘI:

Studenții UBB, revoltați de trecerea la cursuri în format fizic: „E o batjocură”/ „Va genera abandon universitar”

OFICIAL. Studenții UBB trebuie să se întoarcă FIZIC la facultate până la finalul lunii: „Continuăm cu proteste!”

Studenții UBB anunță protest împotriva noii decizii de a reveni fizic la facultate: „Au bulversat întreaga comunitate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter