Educație

Elevii de la două licee din Dej vor învăța online din cauza unor focare de COVID-19

Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” vor fi închise o săptămână, respectiv 10 zile, activitatea fiind mutată online.

Liceul Andrei Mureșanu din Dej se închide Liceul Andrei Mureșanu din Dej se închide

 

Comitetul pentru Situații de Urgență Cluj a decis suspendarea activitățiilor didactice cu prezență fizică în două unități de învățământ din Dej. Elevii de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” vor învăța online în urma unor focare de COVID-19 apărute la cele două licee.


La Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” activitatea se va desfășura online până pe 26 ianuarie, în timp ce la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” elevii vor învăța online până pe 23 ianuarie.

„Art.1. (1) Se aprobă suspendarea activității didactice cu prezență fizică, până la data de 26.01.2021, în unitatea de învățământ preuniversitar Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din municipiul Dej, Piața Lupeni, nr.2.


(2) Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar menționată la alin. (1) se va desfășura în sistem online.

Art.2. Prezenta hotărâre se comunică spre informare și punere în aplicare Inspectoratului Școlar Județean Cluj și Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.


Art.3 . Cu comunicarea dispoziţiilor prezentei hotărâri se încredinţează Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, asigurat de Centrul operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al Judeţului Cluj”, se arată într-una dintre cele două hotărâri ale Comitetului pentru Situații de Urgență Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Peste 50 de școli din Cluj-Napoca au cel puțin o clasă SUSPENDATĂ din cauza COVID-19. 471 de elevi clujeni sunt infectați

7 școli din Cluj-Napoca, eligibile pentru programul de reducere a abandonului școlar finanțat prin PNRR

Ultimele Stiri
abonare newsletter