Educație

UBB, prima universitate din țară care câștigă un concurs internațional de renume

UBB bifează încă o performanță. O echipă de studenți ai FSEGA din cadrul universității clujene au reușit să câștige etapa regională a unei competiții internaționale de prestigiu, la care participă cele mai cunoscute școli de business din lume.

 

 


O echipă de studenți ai Facultății de Științe Economie și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au câștigat etapa regională pentru Europa de Est a prestigioasei competiții internaționale CFA (Chartered Financial Analyst) Institute Research Challenge.

 


Astfel, UBB a intrat între cele 45 de universități care au rămas în competiție, din cele peste 1.100 înscrise în concurs, echipa formată din studenții FSEGA reușind să surclaseze echipe din cadrul unor universități internaționale de prestigiu. CFA Institute Research Challenge este așadar, o competiție la care participă cele mai prestigioase școli de business internaționale.

Echipa este formată din studenți atât din anul I, cât și II sau III, participanții reușind să  câștige trei dintre fazele naționale anuale ale competiției derulate la nivelul României (2018, 2020 și 2021), devenind, în acest an, primii din România care au reușit să câștige etapa regională pentru Europa de Est a competiției, conform informațiilor transmise de Direcţia de Comunicare și Relaţii Publice a UBB.


CITEȘTE ȘI

UBB pune la bătaie 40 de milioane de lei pentru hotelul Opera Plaza. Va fi noul sediu al Facultății de Drept

Ultimele Stiri
abonare newsletter