Educație

Președintele UDMR cere redeschiderea școlilor: „Nu putem pierde un an școlar, mai ales când vorbim de școala primară”

Partidul UDMR cere redeschiderea școlilor cât de repede posibil, cel puțin pentru elevii din clasele primare. Ei consideră că școala fizică este mult mai eficientă pentru copii din clasele I-IV.

 

 


UDMR vrea să deschidă școlile din prima lună a anului 2021. Kelemen Hunor spune că încearcă să își convingă colegii de coaliție pentru a redeschide școlile din luna ianuarie, cel puțin pentru elevii din clasele primare.

 


„Eu în continuare susțin - și probabil că vor urma aceste discuții după învestirea guvernului - vom susține deschiderea școlii, măcar școala primară, până la clasa a patra, dar eu aș prefera până la clasa a opta , să avem posibilitattea în ianuarie să redeschidem școlile”, a spus Kelemen Hunor, președintele UDMR.

„Eu voi susține și voi argumenta pentru o astfel de decizie, dar deocamdată nu am discutat când și în ce condiții, dar cred că nu putem pierde un an școlar, mai ales când e vorba de copii mici, de școala primară, fiindcă nu se poate fără contact permanent direct cu pedagogi, cu învățători”, a adăugat el.


CITEȘTE ȘI:

Câți elevi din Cluj își vor continua studiile? Evaluarea Națională, punct de cotitură în viața adolescenților

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter