Educație

Toate școlile din Turda și încă șapte comune din Cluj trec pe scenariu ROȘU. Cursuri, exclusiv online

Municipiul Turda a trecut de rata de infectare cu COVID-19 de 3 cazuri la o mie de locuitori. Noi măsuri sunt luate în acest context, la fel și în cazul a șapte comune din județul Cluj.

Toate școlile din Turda și încă șapte comune din Cluj trec pe scenariu ROȘU. Cursuri, exclusiv online Toate școlile din Turda și încă șapte comune din Cluj trec pe scenariu ROȘU. Cursuri, exclusiv online

 

 


Toate unitățile preuniversitare din municipiul Turda și încă șapte comune din județ vor trece pe scenariul trei de funcționare.

 


Astfel, grădinițele și școlile din municipiul Turda și comunele Câțcău, Izvoru Crișului, Juca, Luna, Mintiu-Gherlii, Tureni și Viișoara, își vor desfășura activitatea didactică exclusiv în mediul online, pentru o perioadă de minim 14 zile.

Incidența din municipiul Turda și comunele menționate a trecut de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Astfel, trebuie luate noi măsuri de prevenție a infecției de coronavirus.


Începând din data de 5 noiembrie 2020, ziua de joi, copiii care urmează orele în unitățile de învățămând din Turda și cele șapte comune, vor studia doar online.

Rata de infectare pentru fiecare UAD

-Turda 3,09
-Câțcău 5,03
-Izvoru Crișului 3,34
-Jucu 4,00
-Luna 3,45
-Mintiu-Gherlii 3,88
-Tureni 4,99
-Viișoara 6,37


CITEȘTE ȘI:

Săvădisla și Sâncraiu își extind perioada de carantinare cu încă 14 zile

 


Se reiau cursurile fizice într-o localitate din Cluj. Elevii vor merge la școală

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter