Educație

Restricții în patru comune din județul Cluj. Masca devine obligatorie iar elevii vor face școala EXCLUSIV online

Încă 4 comune au depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori, prin urmare se vor instaura mai multe măsuri de prevenire a virusului Covid-19.

restrictii-in-patru-comune-din-judetul-cluj-masca-devine-obligatorie-iar-elevii-vor-face-scoala-exclusiv-online restrictii-in-patru-comune-din-judetul-cluj-masca-devine-obligatorie-iar-elevii-vor-face-scoala-exclusiv-online

 

Începând cu data de 29 octombrie, toate unitățile de învățământ din Căianu, Ciurila, Gilău și Mănăstireni vor trece pe scenariul roșu, iar elevii vor învăța exclusiv online.


De asemenea, purtarea măștii de protecție devine obligatorie în toate spațiile deschise pentru toate persoanele care au vârsta de peste 5 ani, iar restaurantele sau alte spații vor fi închise în interior în orașul Huedin și în comunele Căianu, Ciurila, Gilău, Mănăstireni. O altă măsură este interzicerea activității cu publicul a operatorilor în domeniul jocurilor de noroc.

Aceste măsluri se instaurează începând de vineri, 29 octombrie, ora 00:00, pentru o durată de 14 zile. Măsurile de siguranță mai stricte s-au instaurat în urma depășirii ratei de incidență de 3 la ia de locuitori.


CITEȘTE ȘI:

Orașul Huedin și cinci comune din Cluj, pe LISTA ROȘIE. Când se închid școlile?

Rata de infectare în județul Cluj a ajuns la 3.71, fiind cea mai mare din toată țara

 

abonare newsletter