Educație

TOATE școlile din Câmpia Turzii și Feleacu trec la scenariul ROȘU

Toate școlile din Câmpia Turzii și Feleacu trec la scenariul trei de funcționare, în urma ratei de incidență care a fost înregistrată.

toate-scolile-din-campia-turzii-si-feleac-trec-la-scenariul-rosu toate-scolile-din-campia-turzii-si-feleac-trec-la-scenariul-rosu

 

 


Toate unitățile de învățământ preuniversitar din Câmpia Turzii și Feleacu vor trece la scenariul trei de funcționare, începând cu 26.20.2020. Elevii își vor desfășura activitatea exclusiv online.

Municipiul Câmpia Turzii și comuna Feleacu au depășit rata de incidență de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, în ultimele 14 zile.


Astfel, purtarea măștii va deveni obligatorie, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. Totodată, organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă.

Încă două grădinițe trec pe scenariul  roșu

De asemnea încă două grădinițe trec la scenariul trei de funcționare, este vorba despre Grădinița Reformată cu Pogram Prelungit Nr.1 „Csemete” din Cluj-Napoca și Grădinița cu Program Prelungit „Prichiland” din Florești.


CITEȘTE ȘI:

Câmpia Turzii și Feleacu trec pe SCENARIUL ROȘU. Au depășit rata de 3 infectări la mia de locuitori!

Ultimele Stiri
abonare newsletter