Educație

Toate școlile și grădinițele din Dej se închid! Cursurile, EXCLUSIV online

Școlile și grădinițele din Dej trec pe scenariul roșu, cel în care activitatea didactică se va desfășura exclusiv în mediul online.

Toate școlile și grădinițele din Dej se închid! Cursurile, EXCLUSIV online Toate școlile și grădinițele din Dej se închid! Cursurile, EXCLUSIV online

 

 


Elevii din toate unitățile de învățământ din Dej nu vor mai ține orele în bănci. După ce municipiul a trecut de rata de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori, se schimbă și scenariile de funcționare ale școlilor, care trec în online.

 


Toate școlile și inclusiv grădinițele, trec la predarea online după ce numărul de infectări la Dej a crescut în mod considerabil.

Astfel, începând cu data de 23 octombrie,  se trece de  la  scenariul  de funcționare actual la scenariul de funcționare 3, pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Dej.


De mâine se închis și la Cluj-Napoca și Florești două unități școlare private

Și în Cluj-Napoca și Florești se mai închid două unități de învățământ, dar private, de mâine, 22 octombrie.

Este vorba de Grădinița cu  Program Prelungit „Daniela” din comuna Florești și de Royal School In Transylvania din Cluj-Napoca.


Cele două unități școlare vor trece la scenariul 3 de funcționare.

În județul Cluj, în momentul de față sunt 128 de elevi din 60 unități de învățământ infectați cu COVID-19. Aproape 200 de cazuri în școli, dacă adăugăm și cele 70 de infectări din rândul profesorilor din 53 unități de învățământ.


SCENARIUL 1: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie

SCENARIUL 2: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie și revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie

SCENARIUL 3: Participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online

CITEȘTE ȘI:

Facultățile clujene se închid și ele după explozia de cazuri de Covid-19. Ce se întâmplă cu studenții din cămine

 

Dejul a trecut pragul de 3 infectări COVID la mia de locuitori. Masca - obligatorie pe stradă, se închid școlile și restaurantele

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter