Educație

Facultățile clujene se închid și ele după explozia de cazuri de Covid-19. Ce se întâmplă cu studenții din cămine

Facultățile clujene au început demersurile pentru suspendarea activităților față în față după explozia de cazuri de Covid-19.

Cursurile față în față se suspendă în facultățile clujene. Ce se întâmplă cu studenții din cămine Cursurile față în față se suspendă în facultățile clujene. Ce se întâmplă cu studenții din cămine

 

 


Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este prima care a început demersurile pentru închiderea activităților fizice în cadrul facultății după ce rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori în Municipiul Cluj-Napoca.

În urma unei ședinte de urgență s-a propus spre validarea Senatului suspendarea activităților față în față pentru 14 zile începând de miercuri, 21 octombrie.


„În urma sedinței Consiliulului de Administrație în regim de urgență desfășurată astăzi, 13:00, s-a decis trecerea întregii activități didactice UTCN în regim online  în toate locațiile sale pentru 14 zile începând cu data de 21.10.2020. Pentru cămine nu s-a luat nicio măsură suplimentară în acest moment.”, a fost mesajul primit de studenți din partea conducerii.

Până în acest moment nu a fost luată o decizie cu privire la regimul de funcționare a căminelor, ceea ce înseamnă că studenții vor putea rămâne în camere.

abonare newsletter