monitorulcj.ro Menu
Educație

Facultățile clujene se închid și ele după explozia de cazuri de Covid-19. Ce se întâmplă cu studenții din cămine

Facultățile clujene au început demersurile pentru suspendarea activităților față în față după explozia de cazuri de Covid-19.

Cursurile față în față se suspendă în facultățile clujene. Ce se întâmplă cu studenții din cămine

 

 


Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este prima care a început demersurile pentru închiderea activităților fizice în cadrul facultății după ce rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori în Municipiul Cluj-Napoca.

În urma unei ședinte de urgență s-a propus spre validarea Senatului suspendarea activităților față în față pentru 14 zile începând de miercuri, 21 octombrie.


„În urma sedinței Consiliulului de Administrație în regim de urgență desfășurată astăzi, 13:00, s-a decis trecerea întregii activități didactice UTCN în regim online  în toate locațiile sale pentru 14 zile începând cu data de 21.10.2020. Pentru cămine nu s-a luat nicio măsură suplimentară în acest moment.”, a fost mesajul primit de studenți din partea conducerii.

Până în acest moment nu a fost luată o decizie cu privire la regimul de funcționare a căminelor, ceea ce înseamnă că studenții vor putea rămâne în camere.