Educație

Liceul cu Program Sportiv trece în scenariul ROȘU, după ce trei elevi s-au infectat cu COVID19

Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca trece în scenariul roșu după ce s-au infectat mai mulți elevi. Elevii vor învăța exclusiv online.

liceul-cu-program-sportiv-trece-in-scenariul-rosu-dupa-ce-s-au-infectat-trei-elevi liceul-cu-program-sportiv-trece-in-scenariul-rosu-dupa-ce-s-au-infectat-trei-elevi

 

 


Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca va trece în scenariul roșu, în urma celor trei cazuri confirmate în rândul elevilor, a anunțat astăzi Prefectul Mircea Abrudean.

Începând de mâine, Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca va trece în scenariul roșu, elevii vor învăța timp de 14 zile exclusiv online. S-au confirmat trei cazuri cu noulcoronavirus în trei clase diferite, motiv pentru care se impune aplicarea unuia dintre criteriile de suspendare a cursurilor prevăzute în ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, potrivit ISJ Cluj.


Cele trei scenarii:

scenariul 1 – participare zilnică, față în față, a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

scenariul 2- participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a opta și a douăsprezecea, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea prin rotație – una sau două săptămâni -  a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu.


scenariul 3- participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități online.

CITEȘTE ȘI:


Liceu din Cluj-Napoca trece în scenariul roșu. Elevi și profesori, infectați cu Covid19

SPOR DE RISC pentru PROFESORI, pe perioada pandemiei de Covid19. Câți bani primesc în plus la salariu?

 

abonare newsletter