Educație

Cât timp va rămâne închis Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj-Napoca?

Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj-Napoca a trecut azi la scenariul 3, după ce mai mulți elevi au fost infectați cu Covid-19.

 

 


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat marți seară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

 


Astfel, ca urmare a apariției a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, s-a aplicat scenariul 3 de funcționare în cazul Colegiului Național „George Coșbuc”, din Cluj-Napoca, începând de azi, 30 septembrie 2020.

Cât timp va dura scenariul 3?

Această unitate de învățământ va rămâne închisă timp de 14 zile de la aplicarea scenariului 3.


Evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune, a transmis Mircea Abrudean, Prefectul Clujului.

Colegiul Național „George Coșbuc” nu este singura unitate ce își modifică scenariul de funcționare al activităților didactice. Pe lângă acesta, alte două unități vor trece pe scenariul 2 de funcționare.


CITEȘTE ȘI:

Un LICEU din Cluj-Napoca se închide de mâine! Mai mulți elevi, depistați pozitiv la COVID-19

 


 

Universitatea pe timp de PANDEMIE- La câte cazuri de COVID-19 se va închide instituția?

 

 

 

abonare newsletter