Educație

Elevii cu media 10 la Evaluarea Națională, premiați cu câte 2.000 de lei

Elevii clujeni cu media 10 la Evaluarea Națională ar putea fi recompensați de Consiliul Județean cu câte 2.000 de lei.

Elevii cu media 10 la Evaluare Națională, premiați cu câte 2.000 de lei Elevii cu media 10 la Evaluare Națională, premiați cu câte 2.000 de lei

Președintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că va propune forului administrativ județean premierea elevilor clujeni care au obținut media 10 în cadrul Evaluării Naționale 2020.

„Mă bucură faptul că județul Cluj  s-a clasat, din nou, pe podiumul excelenței învățământului românesc. Urmare a acestei performanțe de excepție, voi iniția un proiect de hotărâre prin care merituoșii elevi de 10 să fie recompensați, fiecare, cu 2.000 de lei. Felicitări tuturor celor care și-au adus contribuția la această nouă reușită: elevi, profesori, părinți!”, a spus Alin Tișe.


Elevii de nota 10 ai Clujului urmează să fie premiați de către Consiliul Județean în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la sediul acestuia, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

66 de elevi cu media 10 la Evaluarea Națională

În județul Cluj au fost 66 de medii de 10, cele mai multe după Capitală, unde au fost 224. Județul Cluj este precedat de Iași, cu 46 și Argeș cu 42.


CITEȘTE ȘI

Județul Cluj, fruntaș la Evaluarea Națională, cu cele mai multe medii de 10, după București

 

abonare newsletter