Educație

Elevii care se întorc la școală vor fi nevoiți să poarte măști!

Elevii, în principiu, vor purta măşti în clasă, dar o decizie în acest sens urmează să fie luată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, duminică seara, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Elevii care se întorc la școală vor fi nevoiți să poarte măști! Elevii care se întorc la școală vor fi nevoiți să poarte măști!

Revenirea la şcoală a elevilor care au examene în acest an, de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, este opţională, potrivit declaraţiei Preşedintelui Klaus Iohannis, care a anunţat că şcolile se vor redeschide în septembrie, când începe noul an școlar.

„Elevii din clasele terminale, a VIII-a, a XII-a, a XIII-a – unde este cazul, la profesională în anii terminali – vor putea, atenție, vor putea reveni la școală după 2 iunie, între 2-12 iunie, pentru a se pregăti pentru examenele naționale”, a spus Klaus Iohannis.


Elevii vor trebui să poarte măști

Cei care merg la școală, însă, vor fi nevoiți să poarte măști.

„Noi, încă, nu am transmis ordinul cu privire la măsurile pe care trebuie să le luăm în perioada revenirii elevilor. (...) Într-adevăr, trebuie să luăm măsuri prin care să nu expunem în niciun fel elevii şi în sală vor fi maximum 10 elevi, distanţaţi fizic şi purtând, într-adevăr, măşti. Am spus la început că trebuie să luăm această măsură. În principiu, vor purta măşti. Decizia va luată de Ministerul Sănătăţii", a spus Anisie,

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter