Educație

TOP 10 şcoli gimnaziale din judeţul Cluj

Ministerul Educaţiei a dat publicităţii topul celor mai bune şcoli gimnaziale din ţară, dar şi topul celor mai bune unităţi şcolare din fiecare judeţ.

Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca ocupă locul 23 la nivel naţional şi locul 1 în judeţ. Media de absolvire a fost 9,54 şi media de la examenul de evaluare a fost 9,54. 
Locul 2 este ocupat de Liceul Teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca. Elevii de la această şcoală au obţinut media de absolvire 9,11, iar cea de la evaluare, 9.04.
Pe locul 3 se află Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca cu media de absolvire 9,25 şi media de la evaluare, 8.99.
Locul 4 revine Liceului Teoretic Mihai Eminescu din Cluj-Napoca cu media de absolvire 8,93 şi media de la evaluare, 8,60.
Şcoala Gimnazială Elf Cluj-Napoca ocupă locul cinci, urmată de Liceul Teoretic Lucian Blaga Cluj-Napoca, Liceul Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu Cluj-Napoca, Liceul Teologic Baptist Emanuel Cluj-Napoca şi Liceul Janos Zsigmond Cluj-Napoca. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter