Educație

Vezi cum poţi câştiga o tabără de limba engleză, la Oxford!

Concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition, ediţia 2014, oferă drept premii două tabere educaţionale de limba engleză în Anglia, la Oxford şi Londra, în campusurile unor prestigioase universităţi şi colegii la nivel mondial.

Concursul se adresează tuturor elevilor cu vârste între 10 şi 17 ani (prima categorie: 10-13 ani, a doua categorie: 14-17 ani), participarea fiind gratuită. Primele două etape ale concursului se desfăşoară online, astfel încât elevii din întreaga ţară pot participa.

 Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition constă în completarea unui formular de înscriere online şi răspunsul la 3 întrebări scurte şi se desfăşoară între 1 februarie şi 31 martie 2014. A II-a etapă, între 8 aprilie şi 11 mai 2013, include rezolvarea unui test de limbă engleză şi realizarea unui eseu online. A III-a etapă a concursului constă în intervievarea celor 40 de finalişti, iar în data de 1 iunie 2014, Ziua Copilului, va avea loc festivitatea de premiere, la Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa.


Finaliştii concursului mai pot câştiga numeroase premii: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la Naţional Photographic, cursuri de limba engleză nivel avansat de la Eurocor, examene gratuite de limbă engleză la British Council, cărţi de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu şi librăria engleză Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri video de la Ventum Games şi interactive de la Ventum Kids, jucării de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique şi articole de îmbrăcăminte de la Kids Plaza.

 


 

 


 

 

Etichete: oxford
abonare newsletter