Educație

Un elev din Cluj a obținut Premiul I în cadrul Concursului Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor

Premiul I – Educație pentru interculturalitate din cadrul Concursului Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor a ajuns la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Elev din Cluj, locul I la Concursul Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor/Foto: ISJ Cluj Elev din Cluj, locul I la Concursul Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor/Foto: ISJ Cluj

 

 


Elev din Cluj, locul I la Concursul Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor

Ioan Cristian Albu, de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, care a reprezentat Clujul la Concursul Național de Proiecte pentru consiliile elevilor „Parteneri în educație – prezent și perspective”, ediția a XXII-a, desfășurat la Tulcea, a revenit acasă cu Premiul I. 

Un elev de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca a adus acasă premiul I din cadrul Concursului Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor/Foto: ISJ Cluj

CITEȘTE ȘI: 
Performanțe excepționale! Elevii clujeni au strălucit la olimpiadele de limbi moderne.

Premiul I la Concursul național de proiecte adresat consiliilor județene ale elevilor din țară - Parteneriat în educație - prezent și perspective, categoria Educație pentru Interculturalitate a ajuns la Cluj, fiind susținut de Cristian Albu. În cadrul concursului au fost susținute proiecte inovative, prezentate de peste 100 de elevi la nivel național. 


Elev din Cluj, locul I la Concursul Național de Proiecte al Consiliilor Județene ale Elevilor/Foto: ISJ Cluj

„Proiectul «Histrioniada elevilor» a fost impecabil prezentat, prin reprezentantul Consiliului Județean al Eelevilor Cluj, Cristian Albu.
Bravo, Cristian!”, au transmis reprezentanții ISJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Olimpicii Naționali la Biologie vor fi pregătiți la Cluj-Napoca pentru Olimpiada Internațională

Premii pe linie pentru elevii clujeni în cadrul etapei naționale a Olimpiadei de Lingvistică

Ultimele Stiri
abonare newsletter