Educație

Împodobește mamă… școala! Celebrul Fuego, invitat la inaugurarea unei școli din Cluj!

Au trecut 20 de ani de când cântă „Împodobeşte, mamă, bradul”, aşa că nu ni-l putem imagina în plină vară susținând un concert. Paul Surugiu, alias Fuego, vine la Cluj. Mai exact în satul Copăceni să inaugureze o școală!

Fuego alături de bradul de Crăciun care l-a făcut atât de celebru. Sau să fie invers? Foto: Facebook Fuego Fuego alături de bradul de Crăciun care l-a făcut atât de celebru. Sau să fie invers? Foto: Facebook Fuego

 

Școala Gimnazială „Simion Balint” din satul Copăceni a fost recent renovată, iar celebrul Fuego va fi invitatul special la inaugurare.


Pereții școlii au fost zugrăviți, acoperișul schimbat, s-au montat parchet, gresie, corpuri de iluminat, uși și calorifere, a fost schimbată instalația sanitară, iar toaleta nu mai există în curtea școlii, spun cei care s-au ocupat de renovarea clădirii.

Mai mult, școala din Copăceni a fost extinsă cu un nou corp de clădire, iar mansarda a fost transformată în laborator de informatică.


Iar ca acest eveniment să nu treacă neobservat, asociația care s-a ocupat de renovarea școlii organizează un „mini-eveniment” pentru comunitatea din Copăceni: un tur al școlii cu invitatul de onoare Paul Surugiu (Fuego), „cântăreț, actor, compozitor, moderator & realizator de televiziune, om de radio și editorialist”, potrivit invitației.

Evenimentul are loc joi, 17 augut, la ora 14.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între Copăceni și Tureni. Femeie de 30 de ani, transportată la spital

Autoturism intrat în parapet, la Copăceni. Sunt anunțate scurgeri de combustibil. A intervenit descarcerarea

Mașină răsturnată în curtea unei case, în Copăceni. O femeie și un copil de 8 ani, transportați la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter