Actualitate

Mașină răsturnată în curtea unei case, în Copăceni. O femeie și un copil de 8 ani, transportați la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți, în localitatea clujeană Copăceni. O mașină a ajuns răsturnată în curtea unei locuințe.

Accident în Copăceni/ Foto: ISU Cluj Accident în Copăceni/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, marți, în localitatea clujeană Copăceni. O mașină a ajuns răsturnată în curtea unei locuințe.

 


Potrivit ISU Cluj, două persoane primesc îngrijiri medicale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente cu o autospecială și un echipaj SMURD la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni.
La fața locului pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta. Două persoane primesc primul ajutor calificat la fața locului de la echipajele SMURD și SAJ”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 18:30

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 – E60, în localitatea Copăceni.


Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, care, în timp conducea autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Turda, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul și zidul unui imobil, ulterior răsturnându-se.

În urma evenimentului, femeia și un minor în vârstă de 8 ani au fost preluați echipajul medical și transportați la spital pentru investigații suplimentare”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două persoane rănite în accidentul de pe Calea Moților. Unul dintre șoferi a băut alcool înainte. FOTO

Accident între trei mașini pe Calea Moților! Traficul e afectat. VIDEO

Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai! UPDATE: Un bărbat a fost transportat la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter