Educație

Contractul pentru construirea grădiniței din Borhanci, cu 160 de locuri, a fost semnat! Durata lui este de 1 an și jumătate

Primarul Emil Boc a semnat contractul pentru construcția unei noi grădinițe, pentru 160 copii, în cadrul proiectului Hub Educațional Borhanci. Este o investiție din bugetul local de 3,6 milioane euro.

Grădiniță cu 160 de locuri, construită de Primăria Cluj-Napoca în Borhanci / Foto: Facebook - Emil Boc Grădiniță cu 160 de locuri, construită de Primăria Cluj-Napoca în Borhanci / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


Contractul pentru construirea grădiniței din Borhanci a fost semnat. Clădirea va avea inclusiv bucătărie, spălătorie și călcătorie, dar și zone de joacă pentru copii și spații verzi:

„Astăzi am semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unei noi grădinițe la Cluj-Napoca, parte din Hub-ul Educațional Borhanci. Valoarea contractului depășește 3,5 milioane euro (18.159.792,24 TVA inclus). Proiectul HUB-ului din cartier include liceu, școală gimnazială, grădiniță, creșă, bazin de înot, săli de sport, zone verzi, de agrement, sport în aer liber și alte funcțiuni.


În acest cadru este cuprinsă o clădire în formă de hexagon cu regim de înălțime P+E care va îndeplini toate nevoile operative specifice unei grădinițe, având inclusiv bucătărie, spălătorie și călcătorie. De asemenea, amenajarea include o curte interioară în mijlocul „hexagonului” cu zone de joacă pentru copii și spații verzi”, a transmis Emil Boc.

Date suplimentare Grădiniță - HUB Educațional Borhanci:


  •  Suprafață de 1750 mp (2498 mp arie utilă)
  •  8 grupe a câte 20 copii
  •  8 săli de dormit
  •  2 săli multifuncționale
  •  13 grupuri sanitare
  •  2 vestiare
  •  11 spații de depozitare
  •  3 spații tehnice
  •  3 birouri

Durata contractului pentru construcția noii grădinițe în cartierul Borhanci este de 556 zile (circa 18 luni) de la data emiterii ordinului de începere. Câștigătorul licitației este Asocierea SC Axial Construct Invest SRL - SC Pro Design Engineering & Construction SRL - SC MRD Instal SRL.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Contractul pentru școala din Borhanci a fost semnat! Trebuie să fie gata la final de 2024. Aproape 700 de copii vor beneficia

Localnicii din Borhanci, speriați de turmele de mistreți „Nu mai ieşim din casă de teamă să nu fim atacaţi”

abonare newsletter