Educație

Se întâmplă în Cluj. Elevă de 11 ani, filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu alt minor.

Caz şocant în Câmpia Turzii, unde o minoră de 11 ani, elevă în clasa a V-a, a fost filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un alt minor, elev şi el. Filmările, realizate în vacanţa şcolară din februarie, au ajuns la colegii fetei, dar şi la conducerea şcolii.

sursă foto depositphotos.com sursă foto depositphotos.com

 

Fata de 11 ani este elevă în clasa a 5-a la o şcoală din Câmpia Turzii.


Incidentul ar fi avut loc în ultima vacanţă, din luna februarie. Copila se afla în plasament la un asistent maternal, iar în ultima perioadă se pare că ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit, scrie observatornews.ro.

Ana Popescu - director al școlii „Avram Iancu” Campia Turzii: Schimbare în comportament în ceea ce priveşte prezenţa la şcoală, nu altceva, din luna decembrie-ianuarie. Atunci a început să lipsească de la şcoală.


Înregistrările cu caracter pornografic au fost distribuite colegilor, iar mai apoi acestea au ajuns atât la părinţi, cât şi la conducerea şcolii.

Amalia Gurzău, purtător de cuvânt Inspectoratul Școlar Județean Cluj: Filmuleţele nu au fost distribuite la nivelul unităţii pe grupurile elevilor, ci pe grupuri de la nivelul comunităţii.


Acum minora se află în custodia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, iar DIICOT-ul face cercetări în acest caz.

Nicoleta Molnar - director DGASPC Cluj: A ajuns într-un centru de primire în regim de urgenţă. Beneficiază de consiliere, psihoterapie şi urmează ca echipa de specialişti să pregătească cea mai bună intervenţie, în sensul de a-i găsi şi o locaţie pe mai departe.


Cât despre celălalt minor implicat în scandal nu se cunoaşte decât că este mai mare ca fata şi este elev la un alt liceu din Campia Turzii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursă foto depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O fetiță de 15 ani, forțată mai multe luni la rând să întrețină relații sexuale de un bărbat de 32 de ani din Gherla

Un bărbat din Bistrița-Nasăud, ARESTAT după ce a postat pe internet imagini cu o minoră cu care a întreținut relații sexuale

Primarul care a întreținut relații sexuale cu două minore a fost reales pentru un nou mandat

Ultimele Stiri
abonare newsletter