Ştiri din Transilvania

Un bărbat din Bistrița-Nasăud, ARESTAT după ce a postat pe internet imagini cu o minoră cu care a întreținut relații sexuale

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a întreținut relații sexuale cu o minoră, a filmat scenele și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, conform clujust.ro

Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Potrivit clujust.ro, bărbatul a întreținut relații intime cu minora, a filmat acel moment, pe care ulterior a distribuit-o pe rețelele de socializare.


„La data de 30.11.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Bistrița-Năsăud au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 9 pliculețe și o bancnotă rulată, toate cu urme de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, 3 telefoane mobile, un laptop, un cântar de mare precizie și mai multe cartele telefonice”, au transmis reprezentanții DIICOT.

Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Citește articolul integral pe clujust.ro

CITEȘTE ȘI:

7.000 euro daune morale pentru o clujeancă, pentru că a apărut escortă pe Publi24

abonare newsletter