Educație

Profesori din Cluj, decorați de președintele Klaus Iohannis

Trei profesori din Cluj au fost decorați, joi, de Ziua Națională a României, de președintele Klaus Iohannis.

Profesori clujeni, decorați de președintele Iohannis/ captură foto Klaus Iohannis Facebook.com Profesori clujeni, decorați de președintele Iohannis/ captură foto Klaus Iohannis Facebook.com

 

 


Cu prilejul Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare în cadrul ceremoniei desfășurate joi la Palatul Cotroceni. 

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite avute de-a lungul timpului, au fost premiați și trei profesori clujeni, precum și medici sau economiști din țară. 


Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler a fost conferit astfel profesorului Dudău Alexandru Cristian, director și profesor de limba latină, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca; profesorului Huber Ștefan, profesor de fizică, Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca; precum și profesorului Roșan Adrian Marian, profesor universitar doctor, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, se arată pe site-ul Administrației Prezidențiale. 

Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare și pentru medici din cadrul Spitalului Clinic Sf. Maria din București, dar și pentru economistul Lazany Gabriel, manager în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

CITEȘTE ȘI:

Elevii cu media 10 la Bacalaureat și profesorii îndrumători, premiați cu 2.000 de lei la Primăria Cluj-Napoca. VIDEO

abonare newsletter