Educație

16 elevi de nota 10 la Evaluarea Națională, premiați cu 2.000 de lei la Primărie. Boc: „Sunteți mândria acestui oraș”

16 elevi din Cluj-Napoca au fost premiați cu câte 2.000 de lei în cadrul unei ceremonii la Primărie, pentru că au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională.

16 elevi de nota 10 la Evaluarea Națională, premiați cu 2.000 de lei la Primărie 16 elevi de nota 10 la Evaluarea Națională, premiați cu 2.000 de lei la Primărie

 

 


Ceremonia de premiere a elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și a profesorilor îndrumători a avut loc la Primăria Cluj-Napoca luni.

16 elevi și 26 de profesori au primit câte o diplomă și un buchet de flori, înmânate de primarul Emil Boc și inspectorul școlar general al județului Cluj, Marinela Marc.


„16 elevi de nota 10, 26 de profesori care au fost alături pentru această reușită a copiilor noștri și, evident, părinții dumneavoastră care v-au asigurat și vă vor asigura întotdeauna suportul material și moral să aveți reușite. Dragi elevi, suntem foarte mândri de voi.

Sunteți mândria acestui oraș, sunteți un model și pentru alții care pot învăța de la voi că iată, se poate să fii de nota 10, se poate să ai și vacanță, să ai și distracție și să ai și performanță. Vă felicit că ați reușit să îmbinați aceste lucruri minunate și să luați un start în viață extrem de important. Nu cred că alt lucru pentru voi puteați să faceți mai bine și mai important decât să vă preocupe soarta educației voastre. V-ați deschis ușile cunoașterii, ușa spre profesia pe care o veți avea în viață, v-ați deschis calea spre o viață decentă, calea spre împlinirea profesională și personală. Vă urez să nu abandonați acest vis, să mergeți în continuare pe acest drum pentru că este de departe cel mai important din viață. Totul începe cu educația. Educația este la temelia unei societăți, a unei familii, a unui oraș”, a spus Emil Boc la începutul ceremoniei de premiere.


2.000 de lei pentru elevii de 10

Pe lângă diplome și buchete de flori, elevii de 10 ai Clujului au fost premiați cu câte 2.000 de lei.

1.000 de lei au fost oferiți din bugetul Primăriei, iar alți 1.000 de lei au fost oferiți de Terapia Cluj:


„Sper că v-ați uitat prin conturile voastre și ați găsit vreo 2.000 de lei dimineață sau trebuie să fie pe la ora asta. Așa ar trebui să fie. 1.000 de lei este premiul pe care Consiliul Local îl oferă fiecărui elev și fiecărui profesor care a contribuit la această reușită. De asemenea, un gest extraordinar al comunității noastre de business și regret că nu este prezent datorită unui eveniment de ultim moment, Dragoș Damian, președintele consiliului de administrație de la Terapia Cluj, care la fel ca în fiecare dintre ultimii ani, asigură o finanțare de 1.000 de lei pentru a răsplăti această performanță. Nu este o sumă atât de mare, este o sumă simbolică și acesta vreau să fie și mesajul nostru.

În primul rând este recunoașterea simbolică a performanțelor, această sumă de bani vine ca o completare pentru ceea ce faceți pentru imaginea, comunitatea și viitorul orașului nostru”, a adăugat primarul Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Elev notat cu 2,80 la Evaluarea Națională a luat 8,70 după contestație. Care este situația în Cluj?

Evaluarea Națională 2022. 17 elevi din Cluj au obținut 10 „pe linie”. De la ce școli provin?

Ultimele Stiri
abonare newsletter