Educație

UBB pune la dispoziție locuri de cazare în căminele din Hașdeu pentru candidații la admitere

Tinerii care vin la Cluj-Napoca pentru a se înscrie la facultățile Universității Babeș-Bolyai se pot caza în căminele studențești din Hașdeu pe perioada admiterii. Vor plăti doar 25 de lei pe noapte.

Locuri de cazare în câmine pentru candidații la admiterea UBB / Foto: UBB Locuri de cazare în câmine pentru candidații la admiterea UBB / Foto: UBB

 

 


Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

 


Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii, urmând ca plata să fie efectuată la administrația Căminului Studențesc nr. 3 (str. B.P.Haşdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 7.00 şi 15.00.


În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 2 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 11 și 28 iulie 2022. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor și perioada de redistribuire a locurilor rămase disponible pentru fiecare dintre cele 22 de facultăți ale UBB.


Informațiile complete cu privire la admiterea din acest an la UBB pot fi consultate accesând linkul https://admitere.ubbcluj.ro/ro/.

CITEȘTE ȘI:

Peste 4.000 de candidați înscrişi la UBB în primele 2 zile de admitere. FSEGA, cea mai căutată facultate

2.000 de laptopuri cu conexiune la internet pentru studenții UBB cu bursă socială

Ultimele Stiri
abonare newsletter