Educație

Boc felicită UTCN pentru reușita la nivel mondial: „Suntem pe drumul corect: de la «made in Cluj-Napoca» la «invented in Cluj-Napoca»”

Emil Boc felicită echipa Universității Tehnice care a obținut locul I la un concurs internațional de inginerie seismică, desfășurat în SUA.

Boc felicită echipa UTCN pentru reușita la nivel mondial / Foto: Emil Boc - Facebook Boc felicită echipa UTCN pentru reușita la nivel mondial / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Echipa SDC-UTCN a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, a obținut locul întâi la cea de a XIX-a ediție a concursului internațional de inginerie seismică „2022 Undergraduate Seismic Design Competition”, care s-a desfășurat în Salt Lake City (Utah - SUA), în perioada 27 iunie 2022 – 1 iulie 2022.

Cu această ocazie, primarul Emil Boc felicită echipa UTCN pentru reușita mondială care arată, după spusele sale, că Cluj-Napoca este pe „drumul corect”.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Edilul consideră că în curând de la „made in Cluj-Napoca” vom ajunge la „invented in Cluj-Napoca”:

„Studenții de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - reușită de nivel mondial! Confirmă dimensiunea universitară și de inovare a orașului. Suntem pe drumul corect: de la „made in Cluj-Napoca” la „invented in Cluj-Napoca”! Felicitări întregii echipe UTCN!


Felicitări studenților și profesorilor îndrumători de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca care au obținut locul I la Seismic Design Competition, în Salt Lake City, demonstrând din nou din nou potențialul dimensiunii universitare din orașul nostru. Reușita este cu atât mai impresionantă cu cât studenții de la Universitatea Tehnică au concurat împotriva studenților unora dintre cele mai prestigioase Universități din lume: Berkeley, Massachusetts, New York, Toronto ș.a.

Felicitări și mult succes în următoarele competiții!!”, a transmis Emil Boc.


Seismic Design Competition este un concurs internațional de inginerie seismică desfășurat anual în cadrul unei conferințe organizate de Earthquake Engineering Research Institute, la care participă în fiecare an reprezentanți ai celor mai prestigioase universități tehnice din lume.

CITEȘTE ȘI:

Echipa SDC-UTCN a obținut locul I la “Seismic Design Competition 2022” din Salt Lake City (SUA)

Studenții de la UTCN Cluj au construit un pod din SPAGHETE. Rezistă și la greutăți de 500 kg

Ultimele Stiri
abonare newsletter