Economie

Cu cât se vinde o garsonieră în Galați, mai mică decât cea de 11 mp din Cluj? Diferență imensă de preț

O garsonieră din Galați, mai mică decât faimoasa garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, a fost scoasă la vânzare. Care e diferența de preț dintre cele două?

Cu cât se vinde o garsonieră în Galați, mai mică decât cea de 11 mp din Cluj?/ Foto: Antena 3 - Facebook, Classic Imobiliare Galati Cu cât se vinde o garsonieră în Galați, mai mică decât cea de 11 mp din Cluj?/ Foto: Antena 3 - Facebook, Classic Imobiliare Galati

 

 


În Galați s-a pus la vânzare o garsonieră chiar mai mică decât cea de 11 mp din Cluj-Napoca, al cărei anunț a devenit viral pe internet.

 


Proprietarul din Galați cere 11.000 de euro pentru o garsonieră de 10,25 metri pătrați, o diferență uriașă față de prețul exagerat cerut la Cluj.

„Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată - suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, se arată în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi, scrie Antena 3.


Aproape 40.000 de euro pentru 11 mp în Cluj

O garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca a fost închiriată în luna februarie de reprezentații Panoramic Imobiliare, după un val de reacții pe internet.

Agenții imobiliari au anunțat pe rețelele de socializare că se închiriază o garsonieră de 11 mp, în cartierul Gheorgheni, în schimbul sumei de 200 de euro.


Postarea a strâns peste 20.000 de comentarii și 11.000 de reacții, fiind în cele din urmă închiriată, conform agentului imobiliar.

„VĂ PROPUNEM SPRE ÎNCHIRIERE O GARSONIERĂ ÎN CARTIERUL GHEORGHENI


  • Localizare: Strada Zambilei nr 21
  • Suprafața: 11 mp.
  • Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4 .
  • cheltuieli lunare mici
  • Posibilitate de parcare în zonă.
  • Disponibilitate: ocupabilă imediat
  • Pret: 200 € (usor negociabil)

Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauți? Contactează-ne cu încredere,iar noi îți vom face o căutare personalizată!”, a fost anunțul postat pe rețelele de socializare.

La scurt timp, garsoniera a fost scoasă la vânzare de către proprietar. Nu se știe ce s-a întâmplat cu chiriașul, dar garsoniera de 11 mp a fost scoasă la vânzare cu prețul de 37.499 de euro, conform anunțului. Astfel, valoarea unui metru pătrat ajunge la 3.409 euro.

CITEȘTE ȘI:

O garsonieră din Cluj-Napoca cu WC-ul lângă aragazul din bucătărie se vinde cu 27.000 de euro. FOTO

Opinie. Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj. Garsoniera de 11 metri, G11, un uimitor efect secundar al dezindustrializării

Ultimele Stiri
abonare newsletter