Actualitate

Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare. Ce preț cere proprietarul?

Garsoniera de 11 mp, de pe strada Zambilei din cartierul Gheorgheni, devenită virală pe internet, a fost scoasă la vânzare de proprietar, deși în urmă cu o săptămână a fost închiriată unei persoane.

 

 


În urma postării anunțului de închiriere a garsonierei pentru prețul de 200 de euro pe lună, s-au strâns zeci de mii de comentarii și reacții, oamenii glumind pe seama suprafeței spațiului, raportat la prețul solicitat.

 


Chiar și așa, în cele din urmă garsoniera a fost închiriată în doar câteva ore de la publicarea anunțului, conform agentului imobiliar, pentru suma de 180 de euro pe lună.

Chiriașul a „dispărut” și garsoniera se vinde

Nu se știe ce s-a întâmplat cu chiriașul, cert este că în acest moment, garsoniera de 11 mp se vinde cu prețul de 37.499 de euro, conform anunțului.


Astfel, valoarea unui metru pătrat este de 3.408 euro.

„Propunem spre vânzare o garsonieră situată în cartierul Gheorgheni. Proprietatea se va tranzacționa mobilată și utilată. Situată pe strada Zambilei, într-un bloc cu 4 etaje, aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun. Ideală pentru investiție, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriași. Încălzirea se face cu centrala termică, tip termoficare. CF Liber de sarcini. Preț negociabil”, se arată în anunțul recent publicat pe un site de imobiliare.

CITEȘTE ȘI:

O garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, devenită virală pe internet, a fost închiriată în câteva ore. FOTO

abonare newsletter