Economie

Cluj-Napoca se află în topul orașelor la comenzi online. Burgerii, pizza și șaorma, între preferințe

Cluj-Napoca se află în topul orașelor la comenzile online de mâncare din România, pe locul al doilea, după Capitală. Care sunt mâncărurile preferate de clujeni?

Cluj-Napoca se află în topul orașelor la comenzi online. Burgerii, pizza și șaorma, între preferințe Cluj-Napoca se află în topul orașelor la comenzi online. Burgerii, pizza și șaorma, între preferințe

 

 


Potrivit unei analize a trei platforme online de comandare mâncare (Glovo, Tazz și cora), București este pe primul loc la comenzile online, urmat de Cluj-Napoca.

 


Când vine vorba despre aplicațiile Glovo și cora, pe primele locuri sunt București și Cluj-Napoca, urmate de Timișoara, dar când vorbim despre aplicația Tazz, clasamentul stă în felul următor: București, Cluj-Napoca și Constanța.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Vedem potențial și creșteri semnificative și în orașele mai mici, dar care s-au dezvoltat accelerat în ultimii ani: Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Arad”, spune Alin Șerban, CEO Tazz, potrivit economedia.


Fast-food, mâncarea preferată

Între preferințele consumatorilor, mâncarea și produsele de tip fast-food se aflau pe primul loc. Între cele mai cumpărate alimente de pe cele trei aplicații online au fost burgerii, pizza, șaorma și cartofii prăjiți, conform sursei citate.

Totuși, interesul crește în cazul bucătăriilor asiatice sau grecești, dar nu numai.


„Totodată, anul trecut am pus accentul pe gusturile locale, integrând ingrediente românești în bucătăriile internaționale, ceea ce ne-a confirmat că există un trend de (re)descoperire a  gusturilor locale care prinde din ce în ce mai mult contur”, spune reprezentantul Tazz.

Când vine vorba despre aplicația cora, pe lângă fast-food, în topul comenzilor erau și băuturi, dulciuri, produse de menaj și detergenți.

CITEȘTE ȘI:

Fast-food-ul DĂUNEAZĂ gândirii și memoriei, conform specialiștilor!

Clujenii vara nu dorm. Câinii, grătarele sub geamul vecinului şi fast-food-uri gălăgioase îi scot din minţi: “Mă trezesc înecat de fum”

Ultimele Stiri
abonare newsletter