Economie

Prețuri exagerate pentru cazare în Cluj, în perioada Untold. 90% din locurile de cazare, ocupate deja

Un nou val de bilete a fost pus la vânzare marți pentru Untold. Festivalierii au ocupat deja 90% din locurile de cazare din Cluj-Napoca, în perioada festivalului.

Prețuri exagerate pentru cazare în Cluj, în perioada Untold. 90% din locurile de cazare, ocupate deja Prețuri exagerate pentru cazare în Cluj, în perioada Untold. 90% din locurile de cazare, ocupate deja

 

 


După un nou val de abonamente puse la vânzare pentru Untold, festivalierii devin tot mai interesați de locurile de cazare din Cluj-Napoca.

 


În perioada 4 - 7 august 2022, când va avea loc festivalul, peste 90% din locurile de cazare din Cluj-Napoca sunt deja ocupate, potrivit site-urilor de specialitate, scrie libertatea.ro.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

În același timp, locurile de cazare au ajuns la prețuri exagerate pe perioada festivalului, închirierea unei camere duble la un hotel de trei stele pornind de la 500 de euro.


Prețurile pot ajunge până la aproape 5.000 de euro pentru o astfel de cameră, în perioada Untold, în regim privat.

Un apartament cu o cameră, la 4.950 de euro în perioada Untold

În perioada Untold, un apartament cu o singură cameră, aflat la trei km de Centru, de 60 metri pătrați, poate să coste în Cluj-Napoca chiar și 4.950 de euro, arată datele booking.com.


De regulă, un apartament cu două camere pentru perioada Untold se închiriază cu cel puțin 1.000 de euro, iar unul cu trei dormitoare între 1.500 și 2.700 de euro.

În schimb, dacă vreți să închiriați o vilă pentru un sejur de trei zile va trebui să scoateți din buzunar aproximativ 4.600 de euro.

Pentru prețuri mai mici, festivalierii mai apelează la AirBnb, unde prețul unui apartament pentru două persoane pornește de la 3.000 de lei și poate să ajungă la 5.000 de lei. 

Unii clujeni își mai închiriază și ei locuințele, iar prețurile acestora pot să fie mai decente.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. O noapte de gardă la Untold. Paramedic: „Unele cazuri au ajuns la spital, s-a intrat de urgență în operație”

Cazare Untold 2022. Trei nopți de cazare pentru două persoane la 10.000 de euro

abonare newsletter