Economie

Google Pay, aplicația pentru plata cu telefonul pentru clienții BT. Cum se folosește?

De astăzi, cei care dețin un card la Banca Transilvania pot să efectueze plăți cu telefonul Android și retrageri de bani din bancomat prin noua aplicație Google Pay.

 


Pe lângă opțiunea de plată contactless (fără contact) BT Pay, acum clienții băncii pot să folosească aplicația Google Pay destinată telefoanelo în sistem android.


 

Cardul BT se poate adăuga în aplicația Google Pay și din wallet-ul aplicației BT Pay, iar plățile de efectuează în doi pași: (Unlock and Pay) prin deblocarea telefonului și apropierea lui de POS.


Astfel, plata se efectuează rapid, fără a fi necesară introducerea PIN-ului, la fel ca în cazul altor alternative BT pentru plățile cu telefonul. Plățile prin telefon, fără contact direct, sunt mai sigure, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19.

Alternativele plății în cash, din mână în mână, mai sunt și soluțiile „wearables”, precum ceasurile digitale, dar și aplicații de genul BT Pau care este prma aplicație de plată contactless și internet banking din România. În aplicație sunt incluse diverse facilităţi ca: donaţii, oferte BT şi ale partenerilor băncii, dar şi sănătate.  


Prin aplicație se mai pot efectua transferuri de bani, confirmarea plăților online, administrarea cardurilor, adăugarea cardurilor emise de alte bănci şi fintech-uri cu activitate în România etc.

CITEȘTE ȘI:


Banca Transilvania lansează o facilitate nouă de multi-banking în aplicația NEO

 

BT Pay te premiază dacă faci mișcare! BT oferă premii în funcție de activitatea ta fizică

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter