Economie

Câte case şi anexe vor fi demolate pentru continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania

Au fost demarate procedurile de expropriere pentru mai multe case şi anexe aflate pe aliniamentul autostrăzii Transilvania, între Tîrgu Mureş şi Câmpia Turzii.

Potrivit unei note de fundamentare privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor situate pe amplasamentul suplimentar, care fac  parte din coridorul secţiunii  2A  Ogra -Câmpia Turzii pe teritoriul localităţilor Bogata, Cheţani, Cucerdea, Cuci, Iernut, Luduş şi Ogra din judeţul  Mureş şi pe teritoriul localităţii  Luna din judeţul  Cluj  din  cadrul obiectivului „Autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea”, şapte imobile sunt supuse procedurilor de expropriere, iar valoarea acestor despăgubiri se ridică la 3,8 milioane lei.

“Lista imobilelor supuse exproprierii, situate pe raza localităţii  Iernut, din judeţul  Mureş, aşa cum rezultă din evidenţele unităţii administrativ –teritoriale, precum şi a  sumelor  individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor în valoare de 3,8  mii  lei, pentru un număr de 7  de imobile, pentru o suprafaţă de 2.098 mp, în conformitate cu anexa nr. 2. Lista  proprietarilor/deţinătorilor imobilelor  care  constituie  coridorul  de expropriere, situate  pe  raza localităţilor Iernut, din  judeţul  Mureş a  fost compusă conform informaţiilor deţinute de primăriile localităţilor menţionate şi confirmată de către acestea”, conform notei de fundamentare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter