Economie

Casele executate silit se vând în Cluj la preţ de apartament sau chiar de garsonieră

În Cluj-Napoca sunt disponibile spre vânzare case la curte, cu ceva teren, la preţuri comparabile cu segmentul apartamentelor, potrivit unei analize realizate de imobiliare.ro.

Casele executate silit se vând în Cluj la preţ de apartament sau chiar de garsonieră Casele executate silit se vând în Cluj la preţ de apartament sau chiar de garsonieră

Spre exemplu, o locuinţă unifamilială cu şase camere (patru dormitoare, living şi sufragerie), structurată pe subsol, parter şi mansardă, cu teren de 513 metri pătraţi, este scoasă la vânzare pentru 60.000 de euro. 

O altă casă, situată pe strada Sitarilor, construită în 1997, cu 3 camere si o suprafaţă construită de 175 de mp şi 224 mp de teren este scoasă la licitaţie de BCR cu 59.000 de euro.


Ceva mai scumpă, dar tot la un preţ comparabil cu cel al apartamentelor de suprafaţă mare este şi o casă situată pe strada Bucureşti, având o suprafaţă utilă de 169 mp. Executorul cere 82.000 de euro pe acest imobil.

Cea mai bogată ofertă în Bucureşti

În Capitală există posibilitatea de a cumpăra o locuinţă unifamilială chiar şi cu jumătate din această sumă, în urma reducerii de 25% aplicate după prima licitaţie. Astfel de case sunt amplasate în zonele periferice, nu au o suprafaţă foarte mare, iar terenul aferent este mai mic de 500 de metri pătraţi.


În zona Tei, o casă cu trei camere, cu amprentă la sol de aproape 50 de metri pătraţi, construită în 1970, are un preţ de pornire de 28.500 de euro, conform anunţului de pe imobiliare.ro,  (după ce a fost diminuat cu 25% în urma primei licitaţii). Locuinţa este amplasată pe un teren de 123 de metri pătraţi, în apropiere de Lacul Plumbuita.

În apropiere de Şoseaua Alexandriei, o casă formată din trei camere şi dependinţe poate fi achiziţionată începând cu 30.750 de euro (preţ rezultat în urma scăderii unei a 25% din valoarea de evaluare a proprietăţii). Construcţia are o amprentă la sol de 59 de metri pătraţi şi este amplasat pe un teren de 250 de metri pătraţi.


În zona de sud a Capitalei, în apropiere de Şoseaua Industriilor, o casă de 74 de metri pătraţi este scoasă la licitaţie pentru aproximativ 32.700 de euro (144.667,91 RON) - preţ redus cu 25%. Locuinţa este compusă din trei camere plus dependinţe şi dispune de un teren de aproape 250 de metri pătraţi.

Etichete: executare silita
Ultimele Stiri
abonare newsletter