Economie

Camera Deputaţilor alocă peste 45.000 de lei pentru "Micul dejun cu rugăciune"

<p><strong>Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, suportarea din bugetul Camerei a sumei de 45.220 de lei reprezentând cheltuielile pentru organizarea, în septembrie, de către Grupul ecumenic de rugăciune din Parlamentul României a acţiunii "Mic dejun cu rugăciune".

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, astfel, un memorandum intern prin care Grupul ecumenic de rugăciune din Parlamentul României va organiza în perioada 25-28 septembrie, sub Înaltul patronaj al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, manifestarea "Mic dejun cu rugăciune", având ca temă "Demnitatea umană".


La acţiune vor participa 150 de invitaţi străini şi români, parlamentari şi reprezentanţi ai vieţii religioase, culturale şi din mediul de afaceri, înalte feţe bisericeşti, oameni de cultură şi ziarişti.

În memorandum sunt precizate şi cheltuielile pentru organizarea acestuia: cocktailul oferit de preşedintele Camerei şi masa de mic dejun - 17.850 de lei, serviciile de traducere - 744 de lei, fotografii - 356 de lei, albume de prezentare a României, care vor fi oferite invitaţilor - 2.940 de lei, cheltuieli neprevăzute - 2.357 de lei, cheltuieli de transport - 6.194 de lei, cheltuieli pentru ultilităţi (energie electrică, apă caldă menajeră şi apă rece, ventilaţie aferente Sălii Drepturilor Omului şi Salonului de recepţii) - 1.670 de lei şi altele. Totalul cheltuielior estimate pentru această manifestare este de 45.220 de lei, potrivit memorandumului aprobat de conducerea Camerei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter