Economie

3 motive pentru care să deschizi o linie de credit Delfin la Ocean Credit (P)

La cine apelezi când ai nevoie de bani?

Sursa foto: https://unsplash.com/ Sursa foto: https://unsplash.com/

 

De câte ori mai poți apela la rude și prieteni, până se satură - ori ei, ori tu?


Dar la bănci? 

Ce faci dacă știi că urmează o perioadă cu mai multe cheltuieli, pe care nu le poți amâna? Poate știi că îți extinzi familia, că ai mai multe proceduri medicale de efectuat sau că îți vei schimba jobul, iar tranziția te va afecta financiar.


Sursa foto: https://unsplash.com/

Deși nu mulți români o știu, există o soluție simplă și se numește linie de credit. Atunci când ai o linie de credit, poți știi că rămâi liniștit o perioadă îndelungată de timp. Un an sau chiar doi ani de zile, în care ai permanent o rezervă de bani la îndemână.

Dar ce este o linie de credit și de ce să ai una? Iată 3 motive pentru care să deschizi o linie de credit:


1. Ai la îndemână o rezervă financiară 24/7

Chiar dacă te implici activ în viața ta și nu lași lucrurile la întâmplare - bugetezi, planifici timpul și resursele - viitorul poate fi imprevizibil. Întotdeauna pot apărea situații care să necesite extra fonduri din partea ta. Este vorba de acele cheltuieli neprevăzute care apare când ți-e lumea mai dragă.


Ca atunci când ai nevoie să faci niște investigații medicale sau ți se îmbolnăvește copilul, când se strică mașina sau ceva prin casă. Genul acesta de cheltuieli neprevăzute sunt firești și intervin adesea. Tocmai de aceea este bine să ai deja un fond de rezervă pregătit, care să-ți ofere plasa de siguranță de care ai nevoie.

În astfel de situații, ai la îndemână linia de credit Delfin din care retragi bani oricând și ori de câte ori ai nevoie. Rezolvi urgența survenită fără bătăi de cap și te întorci imediat la viața obișnuită.


Cu alte cuvinte, linia de credit Delfin îți oferă până la 9000 de lei direct pe cardul tău, bani la care ai acces timp de un an de zile, cu posibilitate de prelungire, în funcție de nevoile tale și de ritmul bugetului tău. Poți retrage banii de care ai nevoie oricând, de oriunde te-ai afla.

2. Te bucuri de flexibilitate financiară

Și totuși, cu ce este diferită o linie de credit față de un credit de nevoi personale? Da, ambele sunt sau pot fi credite online și îți oferă banii de care ai nevoie, dar ce altceva le definește?

În cazul unui credit online de nevoi personale, totul este mai fix. În ce sens? Primești suma de bani o singură dată și o poți folosi tot o singură dată. Să spunem că ai primit cu creditul Pinguin Ocean Credit 4000 de lei pe cardul tău. Vești bune! I-ai retras, i-ai folosit pentru urgența ta, iar apoi este necesar să-i rambursezi și să închizi creditul.

În schimb, o linie de credit oferă flexibilitate din plin. Dacă, să spunem, primești 7000 de lei pe cardul tău cu linia de credit Delfin, poți retrage 4000 de lei, apoi poți pune o parte la loc, după care mai retragi alți 1000 de lei. Pui la loc, apoi iar retragi. Și faci asta de câte ori ai nevoie, până la expirarea liniei tale de credit. 

Vestea bună este că achiți doar pentru zilele în care folosești banii.  Astfel, ai la îndemână o pușculiță de bani și un prieten de încredere, care te împrumută cu bani oricând ai nevoie. Fără să te temi că îl deranjezi cu ceva.

3. O utilizezi pentru a-ți îmbunătăți scorul FICO

Un alt secret bine păzit al liniei de credit este că ea poate fi utilizată pentru a-ți crește scorul de credit. Sau scorul FICO, așa cum i se mai spune. Acest scor este indicatorul valoric stabilit de către Biroul de Credit, care-ți arată câtă încredere prezinți băncilor. Încadrat între 300 - 850, scorul tău de credit ia în calcul factori precum istoricul tău de creditare și durata acestuia, creditele deschise la activ, precum și tipurile lor - printre altele.

Dacă vrei să iei un credit IFN sau de la bancă, aceste instituții se vor uita la scorul tău de credit. Partea bună este că scorul tău FICO este dinamic. Cu alte cuvinte, ai ceva de zis în privința lui. Spre exemplu, dacă deschizi o linie de credit Delfin și faci toate plățile la timp, poți ști sigur că ți-ai impactat scorul în mod pozitiv.

O metodă simplă și gratuită de a-ți monitoriza scorul de credit este folosind aplicația românească Volt, unde ai parte de actualizări gratuite ale scorului tău odată la 6 luni.

Sursa foto: https://unsplash.com/

La ce soluții financiare ai acces cu Ocean Credit?

Un IFN românesc deschis în 2015, Ocean Credit oferă tuturor românilor soluții financiare rapide, sub forma creditelor - soluții 100% digitale, cu dobânzi 100% transparente și comisioane mici. Printre cele mai mici din piață.

În funcție de datele lor financiare de la ANAF și Biroul de Credit, românii se pot încadra pentru oricare din următoarele tipuri de credite:

🐧 Creditul online simplu Pinguin îți oferă până la 4.500 de lei direct pe cardul propriu, rambursabili în 6 luni. Pinguin este un credit de nevoi personale ideal pentru situații de urgență - personale, medicale și de locuință.

🐬 Linia de credit Delfin îți oferă până la 9.000 de lei direct pe card, rambursabili în 12 luni. Atsfel, obții o pușculiță de bani din care poți retrage bani după nevoie. Plătești doar pentru zilele în care utilizezi banii.

🪸 Creditul online Coral îți oferă până la 12.000 lei direct pe card, rambursabili între 6-24 luni. Tu îți alegi ritmul de rambursare, în funcție de cum îți este mai comod.

Împrumută altfel cu Ocean Credit

Cu Ocean Credit, primești banii de care ai nevoie și plătești sume minime pentru ei. Sume pe care le știi încă de la bun început. Spre deosebire de alte instituții de creditare de pe piață, la Ocean Credit NU vei plăti:

  • comision de analiză a dosarului.
  • comision de acordare a creditului.
  • comision lunar de administrare a creditului.
  • comision de rambursare anticipată a creditului.

Tot ce ai nevoie pentru a împrumuta și tu altfel sunt: buletinul, un selfie și date financiare rezonabile.

CITEȘTE ȘI:

Parlamentul a adoptat plafonarea dobânzilor la creditele acordate de IFN-uri

Cererea pentru credite în zona euro ar putea creşte uşor în primul trimestru din 2024

Credite auto. Băncile din România au început să ofere împrumuturi pentru mașini electrice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter