Economie

Clujul e altceva! O garsonieră de 25 mp din Mănăștur, scoasă la vânzare cu aproape 80.000 de EURO

Nebunie pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. O garsonieră de numai 25 metri pătrați a fost scoasă la vânzare cu aproape 80.000 de euro.

Garsonieră, scoasă la vânzare cu aproape 80.000 de euro / Foto: screenshot storia.ro Garsonieră, scoasă la vânzare cu aproape 80.000 de euro / Foto: screenshot storia.ro

 

 


77.500 de euro este prețul cu care a fost scoasă la vânzare o garsonieră din Cluj-Napoca, care ar fi situată undeva între Kaufland Mănăștur și USAMV. Proprietarul nu a oferit locația exactă.

 


Locuința are o suprafață utilă de 25 metri pătrați (suprafață construită 25 mp), este semidecomandată și se sitează la etajul 2. Anunțul imobiliar a fost publicat pe site-ul storia.ro, iar potrivit acestuia, garsoniera se vinde cu 3.100 euro pe metru pătrat.

Garsonieră care se vinde cu 3.100 euro pe metru pătrat / Foto: screenshot storia.ro

„Va oferim spre vânzare garsonieră în zona Kaufland. Garsoniera a fost recent finisată modern, mobilată și utilată complet. S-au schimbat recent geamuri termopan, uși interioare, parchet, gresie, faianță. Garsoniera se poate achiziționa cu preluare de chiriași, este ideală ca investiție”, se arată în anunțul imobiliar


Locuința este supraevaluată, având în vedere că prețul mediu pe metru pătrat este de aproximativ 2142 euro în zona Mănăștur. Putem să observăm cât de dezechilibrată este piața imobiliară din Cluj când ne uităm, pe aceeași platformă, la alte anunțuri imoibilare. 

Cam în aceeași zonă, pe Aleea Gârbău, la circa 10 minute distanță de mers pe jos de USAMV, un apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 36 metri pătrați (suprafață construită 43 mp), se vinde mai ieftin. Această locuință este scoasă la vânzare cu prețul de 76.000 euro.


 

„Vă propunem spre vânzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, într-o zonă foarte căutată, în cartierul Mănăștur, zona Aleea Gârbău. Apartamentul se află la etajul 4, într-un bloc reabilitat termic cu 4 etaje, are 36 de metri pătrați utili și este compartimentat astfel: un dormitor, un living, o bucătărie și o baie cu geam. Locuința este foarte luminoasă, se vinde mobilat și utilat (frigider, mașină de spălat, cuptor, plită) complet. Are o ușă de intrare din aluminiu, ferestrele sunt termopane, iar aerul condiționat asigură o temperatură confortabilă. Zona este liniștită, cu multe spații verzi, în apropiere se află școli, supermarketuri, magazine, mijloace de transport în comun și alte puncte de interes. Preț: 76 000 euro, negociabil”, se arată în anunțul imobiliar.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Garsonierele din Cluj-Napoca. Dacă vrei să faci duș trebuie să sari peste mașina de spălat

Cereri ireale! Apartament cu 4 camere în Plopilor, cu 630.000 €, mai scump decât un penthouse cu 4 terase în Gheorgheni. Cum își aleg proprietarii clujeni prețul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter