Economie

Cât câștigă în medie un analist în servicii cu clienții? Acest loc de muncă, la mare căutare în Cluj

Un angajat pe poziția de analist în servicii cu clienții câștigă, în medie, între 850 şi 1.100 de euro net pe lună. Cluj se află în topul județelor cu cele mai multe locuri de muncă disponibile.

Un angajat pe poziția de analist în servicii cu clienții câștigă, în medie, între 850 şi 1.100 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com Un angajat pe poziția de analist în servicii cu clienții câștigă, în medie, între 850 şi 1.100 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com

 

 


Conform datelor BestJobs oferite zf.ro, un angajat pe poziția de analist în servicii cu clienții are un salariu care variază între 850 şi 1.100 de euro net pe lună.

 


Acest loc de muncă este la mare căutare în București, Cluj și Târgu Mureș.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, beneficii flexibile, bonus anual în funcţie de performanţe, masă de prânz asigurată, asigurare medicală, acces gratuit la sala de fitness.


 „Viitorul call center-ului va fi influenţat din ce în ce mai mult de inovaţiile tehnologice ce au scopul de a îmbunătăţi experienţele clienţilor, iar inteligenţa artificială va fi noua realitate. În prezent, un analist servicii clienţi bun identifică nevoile clienţilor, le asigură suport telefonic sau prin e-mail şi de asemenea promovează şi oferă informaţii cu privire la produsele şi serviciile companiei. Pentru acest rol, salariul se plasează în intervalul 850-1.100 de euro pe lună, în medie”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs, potrivit sursei citate anterior.

CITEȘTE ȘI:

Muncitori români, păcăliți în Norvegia. ITM Cluj avertizează: „Au rămas cu datorii de sute de mii de euro. Să nu cădeți victime!”

Românii, între europenii care cheltuie cel mai mult pe mâncare. Alimentele și băuturile nealcoolice „fură” un sfert din bugetul anual

Ultimele Stiri
abonare newsletter