Economie

Factură la curent de 1 milion de lei la Aeroportul Internațional Cluj. „Situația este disperată”

Ultima factură la energia electrică depășește un milion de lei la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca. Conducerea caută soluții ca să o poată achita. În aceeași situație se află mai multe aeroporturi din țară.

sursă foto Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj sursă foto Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

 

„Situația este absolut disperată! Solicităm insistent să fim incluși și noi în categoria unităților care o perioadă măcar sunt protejate", a spus David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj, citat de digi24.ro.


David Ciceo, director director al Aeroportului Cluj-Napoca: „La Cluj, factura e mai mică acum pentru că noi cumpărăm la 4.500 lei mw și în 2019 îl cumpăram la 360 de lei. Nu există nicio predictibilitate".

Aerogările au ajuns să cumpere cu până la 10.000 de lei megawatt-ul. 


David Ciceo, director al Aeroportului Cluj-Napoca: "Producătorii de energie, intermediarii, nu vor să încheie contracte pe mai mult de o lună, cu aeroporturile. Siguranța în securitate e pe primul loc și avem nevoie de predictibilitate și avem nevoie de prețuri normale".

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat și-a lovit soția la Aeroportul Cluj, sub ochii copiilor și a polițistilor. A spus că așa o „alintă”

Un elev de 10 ani de la Școala „Ion Agârbiceanu” este pasagerul 2 milioane de pe Aeroportul Cluj. „E cel mai special eveniment al meu”

Fotbal „mai ieftin” pe Cluj Arena. Concurența stadioanelor din țară modifică tarifele

abonare newsletter